Emre
Üye
birşey olmaz Hem google play'da En güzel Oyunlar Paralı Maxicep'de beleşadamı yoracaklar illa yani![]()
birşey olmaz Hem google play'da En güzel Oyunlar Paralı Maxicep'de beleşadamı yoracaklar illa yani![]()
desteği boşverin bugları düzeltselerdi eywallah der gider lumia alırdım(istediğim düzeyde olsaydı ama daha değil gibi) fp2 klavye rezaleti ve refreshlerdeki tarayıcı donma sorunu forum da çözemedi bilerek yapmış sanki adamlar

Nokia kendi kendini bitirdi akıllı telefonlarda yazılımsal olarak başlarız oldu. Destek vermedi mağaza hep kalitesiz uygulama ile dolu e böyle olunca tabi ne kadar çok sevsek bile mecburen başka başka markalara yöneldik. 
Madem bu kadar kızgınsınız Nokia'ya. Birdaha Nokia almazsınız olur biter. Sen kalkıp Symbian'a desteği çeken firmanın yeni modellerini alırsan daha da kazık atmaya devam eder tepkimizi en iyi Nokia denen markanın ürünlerini almayarak koyabiliriz. Benim son Nokia telefonum 603. Telefonumu sevsem de büyük konuşmayayım ama asla birdaha Nokia falan almam benim gözümde tamamen bitik ve silik bir marka, piyasada öyle bir konuma düştü ki telefon çıkarmasa da olur.

Nokianın suçu yok hepsi o truva atının suçu ha nokianın suçu neydi hiç yok muydu elbet vardı truva atını şirkete alarak hayatının hatasını yaptı

Aynen valla o şeytan aklına girdi Nokianınbu çok klasik bir cümle olacak ama kızmayın
symbian candır can symbiana komplo kuruldu bu çok belli symbiana destek kesilmeseydi bu böyle olumur muyduNokianın suçu yok hepsi o truva atının suçu ha nokianın suçu neydi hiç yok muydu elbet vardı truva atını şirkete alarak hayatının hatasını yaptı
(truva atı: stephen elop)
uzun lafın kısası symbian candır can![]()
Yoksa ne güzel tüm akıllılar FP3 ile birleşirdi falan bunlar benim hayalim neyse 

benim gözümde onlar lumia değil microsofttur nokia microsoftla anlaşınca her şey başlıyor adamlar zeki baktılar satın alamayacaklar savaşla olmuyor içerden yıktılar symbian kadar taş bir sistem yok benim telde 484 oyun ve uygulama var telefonda tek kasma yokat tepsin o elopu yedi canım sistemi de nokianın suçu sadece o kadar değil. Seni zirveye taşıyan sisteme yüz çevirmek ekmeksizlik sonuçta yani o yüzden tamamen kızıyorum ben nokiaya lumia serisine hiç bir zaman geçmemeyi düşünüyorum o yüzden![]()

Cesur adamsın ben 10. Uygulamayı yükledikten sonra 11 inciyi yüklemeye korkuyorum birilerinin yanında telefon donacak diyebenim gözümde onlar lumia değil microsofttur nokia microsoftla anlaşınca her şey başlıyor adamlar zeki baktılar satın alamayacaklar savaşla olmuyor içerden yıktılar symbian kadar taş bir sistem yok benim telde 484 oyun ve uygulama var telefonda tek kasma yok![]()

benim gözümde onlar lumia değil microsofttur nokia microsoftla anlaşınca her şey başlıyor adamlar zeki baktılar satın alamayacaklar savaşla olmuyor içerden yıktılar symbian kadar taş bir sistem yok benim telde 484 oyun ve uygulama var telefonda tek kasma yok![]()
şakam yok tam tamına 484 uygulama önüme geleni indirdim telefon donmuyor bile ha birde androide 4,5 uygulama yükleyince telefon düzgün çalışmıyor abi ya şahitim.Cesur adamsın ben 10. Uygulamayı yükledikten sonra 11 inciyi yüklemeye korkuyorum birilerinin yanında telefon donacak diye![]()
ama Nokianın durumu baka biraz saçma olacak ama komplo kuruldu kral symbianayıkım yakım falan ayrıntı onlar nokia herkese ekmeksizlik etti. Aynısını samsungta yapacak tizene dönecek falan. Yani önce sundukları şeyleri bırakıp ardından bıraktırmaya çalışacaklar. Microsoft xpyi bitiriyo çünkü insanlar 8 e geçsin para kazanalım diye. falan herkes para derdinde başka birşey değil .
şakam yok tam tamına 484 uygulama önüme geleni indirdim telefon donmuyor bile ha birde androide 4,5 uygulama yükleyince telefon düzgün çalışmıyor abi ya şahitim.
ama Nokianın durumu baka biraz saçma olacak ama komplo kuruldu kral symbiana

Evet Android gençlere gelmiyor oyun dolduruyolar whatsapp facebook instagram derken kafa gidiyo tabi telefon napsın..şakam yok tam tamına 484 uygulama önüme geleni indirdim telefon donmuyor bile ha birde androide 4,5 uygulama yükleyince telefon düzgün çalışmıyor abi ya şahitim.
ama Nokianın durumu baka biraz saçma olacak ama komplo kuruldu kral symbiana
kim o ?Bir kere Samsung kullandım Opera Mini Gir diyorum Kendi tarayıcısına Giriyorum Android Mal bir sistem Heleki Sansungacaba diyorum birileri bu eski akıllı simbianlara android getirme çabasındamı
Bootlader Kilidi Olmasaydı Çoktan Android Port olmuştuacaba diyorum birileri bu eski akıllı simbianlara android getirme çabasındamı