kcr
Üye
nokia yı az sanmayın. Androit in max 2-3 yil populer olacak. Wp nokiayi kat kat artıracak. Adamlar artık sybian yada androit telefonlara kısacasg windows işletim sisteminde calişan oyun uygulamaları direkt olarak tlf yukleyeceksin arada emulatôr olmadan.
Nokia halihazırda durumu kurtarabilir, ancak: Android'in emülatörden yana olan dezavantajını donanımı güçlendirerek telafi ettiler bile. İki üç seneye 16 değil 32 çekirdekli işlemciyle piyasada olurlar bu gidişle. Nokia cihazların tek üstün yönü kaldı, o da malzeme kalitesi. O kaliteyi diğerleri de yakaladığı zaman değil yarışmak geride bile kalabilir.
ben işime geleni yapardım elbet ama kullanıcılardan tepki alırsam bi durur düşünürdüm sonuçta bu tepkiler satışıma yansır ama kullanıcılarım kuzuysa gütmeye devam ederdimkonuyu açan kişi ve destek veren ler biraz mantıklı düşünün daha işletim sisteminin ne olduğunu bilmeyen bir kişi bile symbianla alay ediyor sa rağbet görmüyor sa nokia ne yapabilir di windows phone yi seçecek telefon işine devam edecekti yada symbian la alay edilerek yok olacaktı
şimdi sen ve baban bu şirketin sahibisin siz ne yapardınız cevaplaya bilirsen bekliyorum
kendi sitemiz de sözümüz geçmiyor da nokia mail atsak ne olacak
Nokia Microsoft'la kanka olmuşken, Windows pazarından ekmek yemeye başlamışken, dönüp harıl harıl Symbian üzerinde çalışacak öyle mi? Hiç yırtmayın kendinizi, bakın Nokia gayet rahat. Siz de rahat olun. En azından önümüzdeki beş yıl için Nokia bu çizgide devam edecek gibi gözüküyor. İster kullanın, isterse değiştirin, bu noktadan sonra denilebilecek bir şey kaldı o da "Buna da şükür..."
hala buna inanlar mı varnokia yı az sanmayın. Androit in max 2-3 yil populer olacak. Wp nokiayi kat kat artıracak. Adamlar artık sybian yada androit telefonlara kısacasg windows işletim sisteminde calişan oyun uygulamaları direkt olarak tlf yukleyeceksin arada emulatôr olmadan.
nokia bitmiştir benim gôzümde nokia övenler başka tel kullanmamışlar anlaşılan bende c7 var browser donuyor ikide bır bataryayı söküyorum hala övenlere anlam veremiyorum
aynen adam haklı beyler dağılın
Aynennokia mail atmaktansa benim gibi yapın satın kurtulun adam akıllı bi android cihaza geçin. farkı görün.
yanliş düşünüyorsun kardeşim ben 5730 aldim ve maksicep ailesi sag olsun her şeyim eksiksiz yani gayet rahat ve sorunsuz kullaniyorum . Senin telefondan anlamadigin belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?