Haber Nokia Yeni Taşınabilir Windows Phone 8.1 Uyumlu Hoparlörlerini Tanıttı!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Yeni Taşınabilir Windows Phone 8.1 Uyumlu Hoparlörlerini Tanıttı!
Nokianın usa bu gece attığı tweette yeni olarak gösterilen blutooth ile çalışan hoparlörlerini tanıttı nokianın bu modele benziyen ancak masaüstü olan hoparlörlerinin yerine minik ve 180gram olan küçük hoparlörleri de yerini aldı fiyatı hakkında maliyeti 39€ olan md-12 türkiyede 100tl den satışa girmesi bekleniyor windows phone ile tam uyumlu çalıştığı söyleniyor.

Cihazın marka modeli md-12 fiyatı hakkında ise 39€ maliyetle satışa çıkıcak türkiye fiyatı ise 100tl olması bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve erhanercan

braayn

braayn

Üye
100 Tl ise alınır

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
gelsin de alalım bi tane. şu snopy'in mini hamburger hopörlerini almıştım. içinden çıkan kağıtta yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 7 yıl kullanım ömrü var yazıyordu. iki hafta geçmeden cızırtı yapmaya başladı. kablosu bağlantı yerinden açıldı telleri ortaya çıktı. bende bantladım. geri götürsem kablolardaki yırtıkları görüp kullanıcı hatası deyip geçecekler. kısa zaman içinde cızırtılar çatırtılara dönüştü. 17 liraya almıştım. daha önce snopy marka masa üstü hoporlör de almıştım onda da sorun yaşamıştım. geçenlerde de everest marka 21 liraya turuncu beyaz renkli bir klavye aldım. tuşları daire şeklinde. eve geldim taktım bilgisayara birde baktım <> (büyüktür-küçüktür) karakterleri klavyede yok. bana da en çok lazım olan karakterler onlardı. html kodlamada kullanılıyorlar çünkü. neyse klavyeyi koydum kenara eski klavyemi geri taktım. bundan sonra ucuzmuş diye elektronik malzeme almam. kimseye de tavsiye etmem.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Nokia multimedya olarak on numara gerçekten. Teşekkürler paylaşım için! :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
gelsin de alalım bi tane. şu snopy'in mini hamburger hopörlerini almıştım. içinden çıkan kağıtta yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 7 yıl kullanım ömrü var yazıyordu. iki hafta geçmeden cızırtı yapmaya başladı. kablosu bağlantı yerinden açıldı telleri ortaya çıktı. bende bantladım. geri götürsem kablolardaki yırtıkları görüp kullanıcı hatası deyip geçecekler. kısa zaman içinde cızırtılar çatırtılara dönüştü. 17 liraya almıştım. daha önce snopy marka masa üstü hoporlör de almıştım onda da sorun yaşamıştım. geçenlerde de everest marka 21 liraya turuncu beyaz renkli bir klavye aldım. tuşları daire şeklinde. eve geldim taktım bilgisayara birde baktım <> (büyüktür-küçüktür) karakterleri klavyede yok. bana da en çok lazım olan karakterler onlardı. html kodlamada kullanılıyorlar çünkü. neyse klavyeyi koydum kenara eski klavyemi geri taktım. bundan sonra ucuzmuş diye elektronik malzeme almam. kimseye de tavsiye etmem.

bu biraz şanssızlığına olmuş senin herneyse geçmiş olsun.
Nedemiş atalarkmız ucuz etin yahnisi yavan olur :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Üst Alt