Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

htmy

htmy

Üye
kardeş sağolasın. ellerin dert görmesin. o kullandığın program da süper yaw. telefonun güvenlik nosunu kırmak için kullanmıştım bi ara. bayaa işe yarıyor yaw anlayacağın. tekrar ellerine sağlık.

mehmetbatili

Üye
Nokia N95 RM-159' larda eğer NSS ile ülke kodu değiştirilmeden Nokia NSU kullanılarak yazılım V14.0.001'e yükseltilmiş ise dil ingilizce olmakta ve bu durumun şu an için geri dönüşü bulunmamaktadır. Yani bu işlem olduktan sonra nss ile ülke kodu değiştirilebilmekte ancak versiyon yükseltmesi (21.00) ve türkçeleştirme işlemi yapılamamaktadır. Sorunun yeni versiyon NSU programı yayınlanıncca ortadan kalkacağı düşünülmektedir. (Kaynak: Yabancı forumlar)
Not: Bir kaç kişi telefonlarını kırdırarak tekrar eski bir versiyona downgrade ettikten sonra yeniden yükleme yapabildiklerini yazmışlarsa da nasıl olduğu ve işe yarayıp yaramadığı kesin olmamaktadır.

satan03

satan03

Üye
Nemesis 38.14 en son versiyon ben onunla yaptım türkçe oldu versiyonu da 6.01 oldu mütiş

swallow

Üye
arkadaşım emeye saygı ama nokia 5310 nunda tr kodlarını verir misin. şimdiden saol

blkaradus

Üye
6300 türkçe omuyor mu peki? bugün 06.01 versiyonu yükledim ama türkçe olmadı
bi kaç kişinin yorumu okudum nasıl omuşsa türkçe diyorlar. Formun her yerini gezdim 6300
için kimse konuşmamış yada ben bulamadım nemesis de flash bölümünü tıkladığımda versiyon hiç bişey gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim

esaylik

Üye
kardeş anlatım için sonsuz teşekkürler.... çok dua aldın habern olsun :)

Salihyet

Salihyet

Üye
bu konuyu çözmem epey zmn almıştı :)

volkanyaz

Üye
allah razı olsun Türkçe oldu.:oke::oke::heyo::heyo::heyo:

selim24tr

Üye
slm 6630 guncelledım ve sımdı dıl yuklemesı yapıyorum ama malesef olmuyor tum denılenlerı yapmama ragmen olmuyor bana yardım edersenız sevınırm

--------------- Ekleme ---------------

kardes olmadı 6639 baska bır cozumu varmı

pardon admın kardes 6630 denıyorum ama dılını deyısemıyorum ban yardım edersen sevınırım

x123456

Üye
kardeş eline sağlık da kaspersky anti vürüs programım nss programını engelliyor. içinde bi trojen yazılımı mı var?

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım emeye saygı ama nokia 5310 nunda tr kodlarını verir misin. şimdiden saol
al kardeş
Nokıa 5310 Turkish and European Languages Code: 0546966

6300 türkçe omuyor mu peki? bugün 06.01 versiyonu yükledim ama türkçe olmadı
bi kaç kişinin yorumu okudum nasıl omuşsa türkçe diyorlar. Formun her yerini gezdim 6300
için kimse konuşmamış yada ben bulamadım nemesis de flash bölümünü tıkladığımda versiyon hiç bişey gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim
al kardeş
NSS ile ürün kodunu şu olarak değiştir: 0537625 Bu kod TR koduymuş. Nette buldum umarım doğrudur. Bu kod için son sürüm v05.50 olarak gözüküyor.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
saol teşekkürler bilgi için

hakgun1973

Üye
Gerçekten sana çok teşekkür ederim. Beni büyük bir dertten kurtardın

00017

Üye
Acıklama ve resimler için sağol hepsnini bilgisayara indirdim teşekkürler tlf türkce yapmak için kullanacam

cantürk

Üye
tşk arkadaş

aydinkaradeniz

Üye
Selam..
English, turkish, arabic...
dillerinin olduğu bir dil paketi kodu bulamadım.
yardımcı olur musunuz..

Selam..
English, turkish, arabic...
dillerinin olduğu bir dil paketi kodu bulamadım.
yardımcı olur musunuz..
N73 (02) V 4.0812.4.2.1 RM-133

barisugur456

Üye
5310 türkçe dil ne olur

yav 5310 için yardım yapamazmısınız ne olur

xkvtx

Üye
arkadaşlar yutdışından 6500 slide geldi kayıt dışı ve ingilizce kayıt etmeden tr yapsam bir şey olur mu birde 6500 slide ın tr kodunu yazarmısınız

redcoder

Üye
nokia 6300 türkçe kodu ne kii peki

xkvtx

Üye
yardım

Üst Alt