Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

sasgip

Üye
saul arkadaşım

Cam|R`

Cam|R`

Üye
Gencasker arkada$ımıza katılıorum.. güncellemeyi tekrar yükleyemiyorum.. hata veriyor.. yukleme i$lemi ba$arısız yukleme sırasında önemlil hata die ßi hata verior.. ne yapmam qerekiyor bilqilendirebilirmisniz ? $imdiden t$k. edermm..

--------------- Ekleme ---------------

telefonum N70 :S ne yapmam qerekiyor yardImcI oLursanIz c0k sevinirim arkada$Lar ? :(

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
    Konu Sahibi
Gencasker arkada$ımıza katılıorum.. güncellemeyi tekrar yükleyemiyorum.. hata veriyor.. yukleme i$lemi ba$arısız yukleme sırasında önemlil hata die ßi hata verior.. ne yapmam qerekiyor bilqilendirebilirmisniz ? $imdiden t$k. edermm..

--------------- Ekleme ---------------

telefonum N70 :S ne yapmam qerekiyor yardImcI oLursanIz c0k sevinirim arkada$Lar ? :(
al kardeş hangi dili istersen önündeki kodu konu anlatımında oldugu gibi uygula NOKIA n70 Türkce Almaca İngilizce Fransızca codu :0523989
NOKIA N 70 Ayni diller var versiyon farklı kod: 0523990

MEVAC

Üye
al kardeş hangi dili istersen önündeki kodu konu anlatımında oldugu gibi uygula NOKIA n70 Türkce Almaca İngilizce Fransızca codu :0523989
NOKIA N 70 Ayni diller var versiyon farklı kod: 0523990

NE YAPARSAN YAP OLMUYORRRR
KEŞKE HİÇ YAPMASAYDIM

degerli43

degerli43

Üye
3110c nin türkiye kodunu bulabilir misin?

ersesa

Üye
slm
nokia 5310 turkçe dil kodunu bilen varmı?
tsk

*adams

Üye
dostum sagol tam dedigin gibi halloldu teşekkur

banks

Üye
bilgiler için teşekkürler bende telefonumu türkçeleştirdim sonunda :)

ersesa

Üye
slm nokia 5310 türkçe dil kodunu arıyorummmmmmmmmmmmmm

FerreT

FerreT

Üye
pylşm güzel..eline sağlık

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
    Konu Sahibi
saul

shadow_bey

Üye
arkadaşllar n73 RM-133 telefonuma bir sürü kod girdim türkçe yapmak için fakat olmadı.yardımcı olursanız sevinirim yoksa servise göndermek zorunda kalcam...teşklerrrr

sshalil

Üye
ya ayarlardan zaten türkçe yapamıyozmu bu kapak renginide anlamadım he:D

enes_x_

Üye
abiiiiiiii çooooooooooooooook teşekürler programların işe yaradı telin dili türkçe oldu

sushestvo

Üye
N73 ME RM-133 rusça lazım.. yardım edecek birisi yok mu??? :(

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
    Konu Sahibi
biraz araştırayım

Üst Alt