Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

merdxxx

Üye
ABE TESEKUR EDERIM GERCEKTEN GUZEL BIR SEY INDIRDIM VE FAYDALANDIM HERKESE TAFSIE EDERIM ELINE SALIK VE BEN SUAN KURDUSTANDAYIM EMA YINE ELINE SALIK EYVELA ABE:oke::sn:

veysel559

Üye
teşekkürler.

donjuans

Üye
Arkadaşlar 5300 Express Music Türkçe menü kodu nedir? Birde T-mobile simkilidikoymuş restriction code diye birşey istiyor eğer türkçe yapabilirsim simkilidi çözülür mü?

Red_Night

Üye
dostum çok teşekkür ediyorum çok güzel anlattmışsın olayı ben n73 me nin versiyonunu güncelledim süper oldu :D

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
basarıklı bi inceleme olms

cem532

cem532

Üye
ıyı oldu ama zaten bu konu daha once lınlk te vardııı

luupuus

luupuus

Üye
e50 için türkçe kod lütfen hiç bir yerde yok yardımcı olurmusunuz

turla

turla

Üye
sen bunu denedinmi hic usb görmüyor algılamıyor
ben anlamdım herşeys enin dedigin gibi yapıyorum ama olmuyor bi yardım

jack_daniels

Üye
6630 tlf yazılım yükledim türkce yapamıyorum yardımcı olun

Hardter

Hardter

Üye
nokia 5310 kullanıyorum scan de error verıyor yardımcı olabilirmisiniz

ilgilenecek bi arkadaş yokmu?

cirkinn

Üye
Arkadaşlar 5300 Express Music Türkçe menü kodu nedir? Birde T-mobile simkilidikoymuş restriction code diye birşey istiyor eğer türkçe yapabilirsim simkilidi çözülür mü?

maalesef kardeş olmuyor denedim N93te olmadı yazılımım 11.0.034 ken 20.0.058 oldu ama simlock kırılmadı

zetzet

zetzet

Üye
arakadaşlar bende e65 var(mocco-silver) sölediğin gibi prodramları kurdum ama her seferinde error diyor...lütfen yardım edin :agla şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfen cevap yazın.lütfen yardım edin...:(:(:(

kıral 1982

Üye
akrep arkadaşım bende genç asker arkadaşıma katılıyorum bendede aynı sorun oluyor yanlış yapıyoruz bir türlü bulamıyoruz biraz yardımcı olurmusun

murfer

Üye
slm arkadaslar bende 6120c var yazılım güncelledim ama telefon ingilizceye döndü içindede türkçe yok yukarda verilen NNS diye verilen proğramı yükledim ama oda telefonu bulamıyor... telefonu düzeltmeme lütfen yardım edin

murat_dogan

Üye
merb. arkadaşlar bend nokia n95 var ve tazılımını güncelleştirdim.Nemesis Servis Suite programıyla dili türkçe olmuyor..Nemesis programında phone infodan sonra scan diyorum fakat benim cihazı görmüyor..yardımcı olursanız sevinirimm..şimdiden kolay gelsin

degerli43

degerli43

Üye
nokia pc suite yi yükleyin (yoksa) telefonu pc su,te ye tanıtın sonra pc suite yi kapatın bilgisayarım-yönet-aygıt yöneticisine girin. portable devices ten telefonunuzu kaldırın nemesis artık okur

sunaykoroglu

Üye
:yurukardeşim cok iyi oldu 20 ytl bayılcaktım iyi acıklama icinde cok teşekürler:oke:

sugarsboys

Üye
arkadaslar ben nemesis adlı programı yukledım mercegı tıklıyorum phone ınfoya gelıyorum scan dıyorum ama asagıda scan for produck error hatası alıyorum telefonumun dılı su anda almanca telefonum 6680 lutfen yardııııımmmm

GONULCELEN10

Üye
6300 kodu var mı

gripin0747

Üye
bu programda telefonumu görmuyor bozukmu acaba

Üst Alt