Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)
Sponsorlu Bağlantılar
makrolaz
Üye
ty guzel oaylarım
dreamboys69
Üye
teşekkürler,denemedim daha ama enkısa zamanda denerim
Senin için arşivden bulup rapidshare'e upload ettim, buyur işte link burada:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mahmut_2191
Üye
saolasın linki paylaştıgın içiin
vavuli
Üye
N73 ME için yeni versiyon çıktı
v4.0750.31.2.1
Eski hatalı sürümlerdeki birçok bug giderilmiş
ME ler düz Update ediyo normal N73 lerde NSS le ME kodu yükleyip update edicekler
kalhani
Üye
arkadaşlar ben bu programı dün denedim benim tel n80 versiyonu 3,5 filandı şimdi ise 5,5 civarlarında bi versiyona sahip benim tel türkçeydi versiyondan sonra ingilizce oldu türkçe menüsü kayboldu ama nss programı ile kodunu değiştirdim ve tekvar versiyon yükselt me yaptım tekrar türkçe oldu ama tek kafamı karıştıran kamera daha önce 1 mb ın üetünde resimler çekiyodu ama şimdi bu değer 800 hatta 500 kb a kadar düştü ama resimler hala iyi durumda
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar sormak istediğiniz bişe olursa size msn vereyim yardımcı olmak isterim [email protected] burdan bana ulaşabilirmisiniz.
luupuus
Üye
ewy
ibrahimismail
Üye
teşekkürler
נяσασχ
Üye
saol kardeşim biraz daha ii oldu
james54
Üye
arkadasım tesekkurler ama bıraz karısık anlatmıssın yanı acıkcası yapabılecegımı sanmıorm
omer_268
Üye
saol kanga
pckopat6
Üye
arkadaşlar sitede yeniyim 6670 yazılım güncellemek istiyorum şuanki versiyonu 5.0509.0 ama nokia software updater telefonu bulmuyoama gel görki pc suite de telefon görünüyo dosya yönetici vb. kullanımda ne yapmalıyım?
snacker
Üye
teskkur ederız.bi gun ihtiyacım olursa sana sımdıden sagıl diyeyim
arkadaşlar sitede yeniyim 6670 yazılım güncellemek istiyorum şuanki versiyonu 5.0509.0 ama nokia software updater telefonu bulmuyoama gel görki pc suite de telefon görünüyo dosya yönetici vb. kullanımda ne yapmalıyım?