Nokia yaza özel 20 oyunu ücretsiz indirme yapıcak

tmmdir mesut eyw zten Ediz Yigit nckli uye ekledi oyunu

dns degiştirerek veya ph zilla yükleyerek oviye girin.ben şu anda phzilla ile girdim.herşey ingilizce.bakalım uygulamalar ücretsiz mi.

bak bakalm signedi cikmayan , unsigned uyg veya oyun varsa indir hmen Sensationun dedigi yontemle yap sora bizle paylas

vallaha beleş!arkadaşlar benim kotam yok,sizler mozilla kullanıyorsanız phzilla eklentisini kurun ve indirin.birde benden bir ekran görüntüsü:

Tepkiler: Cezzbedici3, Soc-DooM33 ve ekreem12

ekreem12

Üye

dün aksamdan beri sölüyorum girebiliriz die nası yapcaz bilgi verirseniz yapalım hemen

ilk önce dedigim gibi mozilla kullananlar phzilla indirip kursunlar,sonra yazın ve phzilla kurulduguna dair simge çıkar(en üstteki adres çubugunun yanındaki görünmayen gizli mavi bayrak ikonu)bu simge yıldız işaretinin yanında gizlidir.üzerine mouse ile geldiginizde görürsünüz.bu simgeye tıklayın ve ovinin ingilizcesi açılsın,devamını anlatmaya gerek var mı?

Tepkiler: Soc-DooM33

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar herkes farklı oyun indirsin ve paylaşsın. Forumda oyun bolluğu olur.

Tepkiler: Soc-DooM33

ekreem12

Üye
yapabildinizmi bende anasayfadan atıyo direk

aynen beyler herkes INDIRCEGI OYUNU YAZSIN!!

bende smdi eklenti kurup indircem daha karar vermedmi ne indircegimi..yazarm

_ardaa

Üye
yarın işyerinde denerim phzilla'yı eğer olursa yani ücretsiz olursa kota sorunu yok indirebildiğim kadar oyun indiririm.

uribaju

Üye
dediklerini yaptm aynen olmadı

Utku

Üye
olnuyor

----------Eklendi @ 15:45:37 ---------- Yazıldı @ 15:38:04 ----------

tamam şimdi yaptı m

ya bendede olmuyor vekille açıyorum oviyi herşey ing tamam ama hala paralı. Başarabilenler upload etsin

ya arkadslar su 2o tane bedava oyun isimleri neler?

hangi 2o oyun bedava ve yapabilen arkadslar indrcegi oyunlari yazsin

tamam meselaa gt racıng ucretsizms ama bende ucretlı gozukuyor

abi ben ne diorm siz ne diorsunz ya GT Racing signed cikti ztenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

uribaju

Üye
unsigned paralı uygulamaları indirin de koyun ozaman o free gözükenler