Cezzbedici3
Üye
S3diyorum sonra
Listede Galaxy SIII varken diğer ikisinin adı bile geçmez
Samsung'un telefonlarına karşı bi antipatim vardı hayatta kullanmam diyordum uyuz oluyordum bunu iki cihaz kırmayı başardı sonunda..
İlk Note ile hoşuma gitti.. SIII ü görünce Samsung soğukluğu içimden tamamen gitti.. Alacağımdan değil ama hiç yoksa artık ilgimi çekiyor
Tabiki telefon yenileyecek olsam New iPhone'dan başkasına dönüp bakmam o ayrı
- - - Eklendi - - -
Aslında daha açık söylemek gerekirse beni Samsunga değil Androide bağlayan şey Ice Cream Sandwich güncellemesi oldu ondan önce Android değersizdi gözümde ICS çok sardı e Samgunda SIII patlatınca hoşuma giden sistem bu telefonda kral oldu
- - - Eklendi - - -
Sıralamam gerekirse
New iPhone
Galaxy SIII
One X
N8 (Sonsuza Dek)
Galaxy Note
bunlar şuan Favorilerim
Bende Sana Bu Yorumun Icin Tesekkur Ediyor Ve Ekleyerek Soruyorum ..
Birkac Mesajina Baktimda Sonunda Hep Locked Deyip Duruyorsun ..
Gormeyeli Mod Mu Olmussun Osman .?
four core çok kötü oluyormuş, iyi ki quad core koymuşlar
benim pc bile dual core iken four core dan bahsediyoruz performans-hız oyun-uygulama ve tasarım yönünden kesinlikle s3 şunuda belirtmek isterim ki samsung s3 de s2 ve s de kullandığı kasanın yerine sağlam bir kasa kullanmış sözün özü paran varsa s3 derim
Ellerine sağlık kuzum arkadaş için gayet tatmin edici bir cevap olmuşX6 aldıktan sonra bir telefoncunun vitrininde gördüm X7 . Lanet ettim kendime.Allahım böylemi tasarım harikası cihaz olur. Gel görki içi fesat.
Galaxy SIII'ü öneresim gelmiyor hiç. 4 çekirdekli cihazların şu an için sorun olacağını düşünüyorum. Sistemi hafifletmekten çok ağırlaştırıyormuş gibi geliyor. SII ve ya Xperia S düşünmez misin? (Android'den başka bir şeye yönelme şimdilik.)
Ben olsam bu telefonlar arasından düşünmeden N9'u seçerdim.
Doğru, bu telefonlar arasında en iyisi tabi ki sgs3 ama ben de Symbian ve Nokia hastasiyim.
7 artik eskimis bir telefon, guncelleme falan da gelmiycek. Illede Symbian istiyorsan Nokia 701e bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?