Dimi3
Üye
En iyisini yaparsın hocam hayırlı olsun şimdidenAnladim Arkadaslar .. Sanirim Samsunq Galaxy S3 Kazandi .. Son Olarak Lumia'Larada Bakip ..
Beqenmezsem Samsunq Galaxy S3'U Alacaqim Gitsin ..
N9'un desteği iyi falan değil arkadaşlar, yapmayın.. MeeGo daha doğmadan ölen bir sistem. Açık kaynaklı diyoruz da açık da noluyor ? Adamlar kaç aydan beri anca WhatsApp'ı portladı.. N9 mükemmel bir cihaz ama MeeGo 'dan dolayı kaybediyor. X7 ise 1. nesil Symbian^3 ve bu saatten sonra imkan varsa bırak 1. nesli, 2. nesil Symbian^3 almak bile saçma.. O yüzden saydıkların arasında önereceğim telefon SIII'tür. Yepyeni bir cihaz ve özellik açısından gayet üstün. Son sürüm Android ve güçlendirilmiş internet deneyimi. Ancak Nokia Lumia serisine de bakabilirsin.. N9 ile aynı kasa Lumia 800. Yakında Türkiye'ye de gelecek. Lumia 900'ün gelmesi ise meçhul. Bence gelir ama ne zaman gelir Allah bilir..
Benim kuzenimin babası X7'yi sırf dış görünüşünden dolayı aldı. Şuan telefon çökmüş. Telefonu yakından inceleyemedim ancak telefonun 2 hafta sonra çökmesi fabrika hatası sanırsam.
Ancak 680 Mhz işlemcili X7 mi yoksa 2 kat hızlı ve 4 kat daha fazla uygulama çalıştırabilen Galaxy SII mü dersin? Bak androidden bahsetmiyorum. Ancak X7 ile Galaxy S3 arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Symbian'ı çok seviyorsan X7'yi kaçırma derim çünkü Symbian.
iyi secim ben kullaniyorum oyun eksigi dişinda bir kusuru yok. Ama people hub muhteşem.
Anladim .. S3'Un Kalitesi Ve Ozellikleri Tartisilmaz .. Ama Android'I Oldum Olasi Sevmedim ..
Ben Haftaya Nokia Lumia 900 Aliyorum .. Windows Phone .. Herseyimi Yeterince Kaldirir ..
iyi secim ben kullaniyorum oyun eksigi dişinda bir kusuru yok. Ama people hub muhteşem.
benim pc bile dual core iken four core dan bahsediyoruz performans-hız oyun-uygulama ve tasarım yönünden kesinlikle s3 şunuda belirtmek isterim ki samsung s3 de s2 ve s de kullandığı kasanın yerine sağlam bir kasa kullanmış sözün özü paran varsa s3 derim
Quad core olmasin o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?