Nokia X7 Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Bi uygulamaya basılı tutunca 'düzenle' moduna geliyor. Ev ekranı fotoğraf geçişleri gibi oluyor. Java 2.2 oluyor. Quic office ve adobe reader yükseliyor. Web browser 7.3 oluyor. vs. Bence yeterde artar bile ben bi menü arayüzü değişsin istiyorum. Bunların haricinde.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bnce cok carizma telefon :oke: tasarimi harika :pro:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
sanki telefonun tasarımı yarım kalmış he :D

hoss

hoss

Üye
bu video da oldukca yavas geldi telefon bana :allalla:

[video=youtube;lp7VVPieNJo]http://www.youtube.com/watch?v=lp7VVPieNJo&feature=player_embedded#at=205[/video]

Dampierre

Dampierre

Üye
Adamlar c7, n8, x7 gibi telefonlara birkaç yıl destek vercekmiş gibi duruyor. Nedeni ise adam yeni tel çıkartıyor donanım c7 ve n8 ile aynı. Bence bu iyiye işaret. Zaten araştırma yaparsanız n8'in grafik işlemcisinin ne kadar güçlü olduğunu öğrenirsiniz. Sadece cpu değil olay.

eaagent

eaagent

Üye
bu video da oldukca yavas geldi telefon bana :allalla:

[video=youtube;lp7VVPieNJo]http://www.youtube.com/watch?v=lp7VVPieNJo&feature=player_embedded#at=205[/video]

videoda hafif slowmotion havası var ondan olabilir :D ama donanımdanda olabilr ;)

aagkn

aagkn

Üye
X7 bence kesinlikle söylendiği kadar tipsiz bir telefon değil. Ayrıca PR 2.0 güncellemesi beklentileri karşılayacak nitelikte çok extra birşey yok ama en azından eksikleri giderme yolunda bir adım atılmış. Son olarak bazı arkadaşlar çok karamsar, yada beklentileri çok yüksek tutuyor bundan dolayı her güncelleme arefesi hoşnutsuzluklarını dile getiriyorlar, kendi adıma beklentilerimi karşılayacak bir güncelleme yolda ( tarayıcı hızlanması, QWERTY klavye ve arayüz.) :heyo:

pRime.

pRime.

Üye
X7 bence kesinlikle söylendiği kadar tipsiz bir telefon değil. Ayrıca PR 2.0 güncellemesi beklentileri karşılayacak nitelikte çok extra birşey yok ama en azından eksikleri giderme yolunda bir adım atılmış. Son olarak bazı arkadaşlar çok karamsar, yada beklentileri çok yüksek tutuyor bundan dolayı her güncelleme arefesi hoşnutsuzluklarını dile getiriyorlar, kendi adıma beklentilerimi karşılayacak bir güncelleme yolda ( tarayıcı hızlanması, QWERTY klavye ve arayüz.) :heyo:

+100

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
izlediğim vide oda ekran sağa doğru yatıyor bizde ise sola doğru yatıytor :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
X7 ile çekilmiş fotoğraflar:

SilentOne

SilentOne

Üye
x7 hiçde güzel deqil bari önde kamera olsaymış ayıp yha bun bun nokia muhendislerini aklına

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 hala Nokia'da zirve....
ilginç şekilde nokia ilk defa bir telefonunu bu kadar uzun süre zirvede tuttu ve dahada duracak gibi gözüküyor :)

webplayer

webplayer

Üye
Eğlece cihazı diyor Nokia buna, nesi eğlence cihazı anlamadım. Eğlence için diğer symbian^3'lü modellerden artısı var mı ki? Gereksiz bir model gibi geldi ve gene otofokus yok. N8 Kral...

samsunspor_06

samsunspor_06

Üye
valla yaa n8 kral bıde pr.2 gelsin telefon dahada kral olacak

ceranteam

ceranteam

Üye
abi n8 hala lider hala lider herhalde en iyisini n8 olarak çıkarmışlar :D

celatx

celatx

Üye
burda fiyat var ne kadar doğru bilmem ama bu fiyat gerçekse n8 daha iyi olmasına ramen daha ucuz param olsa gider n8 alırım ama c5-03 ile idare ediyoruz işte:ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet n8 hala zirve :) adamlarn bildgi vardir x7deki ekskliklerde..:evet:

harooon007

Üye
beyler sakin olun bizim n8 de bunun gibi olcak yakinda,
benim bi arkadas nokiada calisiyo. ondada n8 var ve o nokiada calistigi icin bu yeni guncelleme onun telefonunda yuklu ama tamamen bitmemis dedi hala eksik vaar dedi. ama gelecek ay icinde bizede gelecekmiis:yuru:yuru
bu arada danimarka ile trde ayni zamanda cikarmi bilemiycem orasini :P:

Üst Alt