Nokia X7 Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X7 Tanıtıldı

Nokia X7 resmi olarak duyuruldu. Symbian^3 işletim sisteminin Anna kod adını taşıyan güncellenmiş sürümüyle gelecek olan X7, yeni grafik arayüzü ve eski versiyona göre üç kat hızlı olduğu belirtilen yeni internet tarayıcısı ve yeni sanal klavye gibi 50 yeni yazılım özelliği ile geliyor. 4-inç büyüklüğünde 16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED kapasitif ekrana sahip. X7, 680MHz'de çalışan ARM11 tabanlı işlemciden güç alıyor. 256 MB RAM ve 1 GB ROM kapasitesi ile gelen telefonda HD video (720p) kaydı yapabilen 8 Megapiksel çözünürlüğünde çift LED'li kamerada fixed focus bulunuyor. 8 GB'lık hafıza kartı(maksimum boyut:32 GB) da X7'ye eşlik ediyor.
119.7 x 62.8 x 11.9 mm boyutlarında olan Nokia X7'de kablosuz iletişim için 802.11n WiFi ve Bluetooth 3.0 teknolojilerine yer veriliyor. 1300 mAh kapasiteli pil ile donatılan telefonunun maksimum bekleme süresi 450 saat, maksimum video oynatma süresi 6 saat 30 dakika, maksimum müzik çalma süresi ise 50 saat. Bu arada telefonda 4 tane hoparlör bulunuyor. Nokia X7'nin fiyatı hakkındaysa herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Daha fazla bilgi için:

Utku

Utku

Üye
çok tipsiz be:oke:

Starsley

4 tane hoparlör :D turist ömer uzayda filmindeki uzay aracına benziyor. :D

AYNA

AYNA

Üye
uzay gemisi gibi bu ya:naughty:

uafreak

Üye
Ya bunnun n8 deki şlemciden ne farkı var peki niye bunların içinde symbian anna yüklüde bizim n8 lere yeni güncelleme hal çıkmıo.. Satıcam bu N8 iyice düşünmeye başladım..

• Beğen
Tepkiler: hoss
AYNA

AYNA

Üye
hani ghz işlemci kullanılacaktı?

accman

accman

Üye
evet çok tipsiz be kardeşim :)

uafreak

Üye
Beyler sizce n8 i wave 2 ile takas etmeli miyim yoksa güncellemeyi mi beklemeli miyim?

hoss

hoss

Üye
apachi telefonu olmaya aday gibi duruyor.. köşe başında 5 kişi toplanmış, son ses açmış müzik dinleyen, gelene geçene tip tip bakan elemanların elinde görmek olası bu kadar hoparlörle...
Nokia'yı bildim bileli bütün özellikleri hiçbir zaman tek telefonda toplamıyor tekinde 4hoparlör olsa brseyi eksik dgerinden hrsey tam olsa hoparlör eksik bune ya hep aynı hp aynı
O telefona böyle bir çözünürlük , böyle bir pil , böyle bir işlemci hızı , böyle bir rezalet tasarım , millet çıkmışken ay'a hala kalmış yaya si olan amoled ekran ve hala symbian işletim sistemini anca nokia yapardı zaten.
arm11 ve symbian. Üstüne bide 256 ramle 640x360 ekran koydunmu ooooh mis gibi. Aynı donanınımı çevir çevir ver gitsin. Yerseniz tabi. 2 yl daha kakalarlar 3 yıllık teknolojiye sahip cihazları.
bir tane daha 680Mhz işlemci, 8 Megapixel fixed foxus camera, nHD ekranlı symbian^3 işletim sistemli telefon haberi duymak istemiyorum. En azından insanda biraz utanma olur yavv.
:dayak:

WebStyle

WebStyle

Üye
Belli oldu N8 bir kaç sene daha liderliğini sürdürecek gibi gözüküyor.. Umarım pr 2.0 güncellemesi bir an önce gelir..

muratcan1905

Üye
yine nokia yine hayal kırıklığı 12 nisan bu mudur

s3rseri

Üye
bundaki hoparlörlerden birini C7 ye birini de N8 taksana be nokia en azından üçü de stereo hoparlör olurdu.. AH NOKIA AH ...

• Beğen
Tepkiler: webplayer
hoss

hoss

Üye
Aynen Tasarımı geçtim o sistem özellikleri nedir yahu yeminle 2 yıl geriden geliyor
bundaki hoparlörlerden birini C7 ye birini de N8 taksana be nokia en azından üçü de stereo hoparlör olurdu.. AH NOKIA AH ...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
işçiliği pek iyi değil gibi..

mitat03

mitat03

Üye
apachi telefonu olmaya aday gibi duruyor.. köşe başında 5 kişi toplanmış, son ses açmış müzik dinleyen, gelene geçene tip tip bakan elemanların elinde görmek olası bu kadar hoparlörle...
Nokia'yı bildim bileli bütün özellikleri hiçbir zaman tek telefonda toplamıyor tekinde 4hoparlör olsa brseyi eksik dgerinden hrsey tam olsa hoparlör eksik bune ya hep aynı hp aynı
O telefona böyle bir çözünürlük , böyle bir pil , böyle bir işlemci hızı , böyle bir rezalet tasarım , millet çıkmışken ay'a hala kalmış yaya si olan amoled ekran ve hala symbian işletim sistemini anca nokia yapardı zaten.
arm11 ve symbian. Üstüne bide 256 ramle 640x360 ekran koydunmu ooooh mis gibi. Aynı donanınımı çevir çevir ver gitsin. Yerseniz tabi. 2 yl daha kakalarlar 3 yıllık teknolojiye sahip cihazları.
bir tane daha 680Mhz işlemci, 8 Megapixel fixed foxus camera, nHD ekranlı symbian^3 işletim sistemli telefon haberi duymak istemiyorum. En azından insanda biraz utanma olur yavv.
:dayak:[/QUOTE

SONUNA KADAR KTILIYORUM :oke:

• Beğen
Tepkiler: hoss
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
woow 4 hoparlör syimbian^3 tam istediğim özellikler fiyatı umarım uçuk olmaz

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar ben s60 v5 sonyericsson satio kullanıyordum onda bile querty klavye vardı nokia symbian^3'e yeni mi getirdi bu klavyeyi yani???
örnek video:

ben nokia v5 telefon kullanmadım varda ben mi yanlış biliyorum yoksa?

----------Eklendi @ 18:52:28 ---------- Yazıldı @ 18:47:17 ----------

arkadaşlar ben tarayıcı ve simgelerden başka bir yenilik göremedim simgeleri temada yapabiliyor yani klavyeyide programla yükleniyor.pek bir değişiklik yok bu durumda ama dedikleri gibi demekki arayüz pr.3.0 da değişecek olabilir.bekleyelim bakalım..

eaagent

eaagent

Üye
işlemci yine kötü baba ya şu nokiada sırf yüksek işlemci kullanmak için işe girecem :D ya n73 vardı ilk çıktığında bende lan telefona bak bilgisayar gibi diodum bide n-gage yüklediydim millet ağzı açık bakıodu fifa 09 asphalt 4 oynarken samsung falan hikayeydi o aralar ama şimdi nie böle yapıon nokia! ben telefonda yüksek sistemle nokia ile tanıştım ama şimdide ''amiral gemisinde düşük sistem''le nokia ile tanıştım :S ve n8 şu an x7den daha iyi duruyor elimde n8 var bi x7 ye baktım bi elimdekine :D sanki ütü gibi x7 :D

Beyler sizce n8 i wave 2 ile takas etmeli miyim yoksa güncellemeyi mi beklemeli miyim?

kardeş bi süre N8 elimde Wave 2 de benim tel iyice bi bakıyım bide kendi gözümle ben haber verrm sana istersen özel msjdan knşrz bildirrm durumu ;)

Üst Alt