Nokia X7 neden tutulmadı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia X7 neden tutulmadı ?
İlk gördüğümde beğenmiştim ama forumda 1 kişide gördüm kimsenin elinde de görmedim fiyatımı çok pahalı acaba tasarımı da farklı ama neden tutmadı bu cihaz ?:hmm:

çünkü o telefon türkiyede yokta ondan.

doctorrr

Üye
diğer birinci nesil cihazlarla donanımları aynı aynı donanıma sahip daha kompakt c6-01 ve c7 var... ayrıca daha kamerasında otofokus bile yok aynı bizim kameralarla parasını hak etmeyen sadece bol makyajlı vasat bir cihaz...

Konu Sahibi

ondan merak ettim çokmu pahalı diye ayrıca Türkiye'de yokmu ben gördüm diye hatırlıyorum yoksa neden yok

Del Rey

Üye
Dışı Nokia'nın en güzel tasarımlarından biri. İçi ise normal Symbian Belle. Neyse ki Refresh geldi.

Konu Sahibi
Evet ama dışı sıra dışı gerçekten

azrock

Üye
808'e benzer bir model çıksa onun gibi 4 hoparlörlü, 41 değilde 34 MP kameralı falan

Hani Nokia'nın politikası vardır ya; bir yerine ekler diğer yerinden çıkarır bu da mesela 808'e X7 tasarımı koysun, 4 hoparlör ve özel ses çipi koysun kamerayı da düşürsün mesela 20-30 civarına. Xenon yerine LED flaş koysun.

Benim kardeşimde var tasarımı süper...için normal belle 4 inc ekran...Türkiyede satılmıyor bu telefon o yüzde pek bilinmiyor ben ekran koruyucu alacaktım çoğu telefoncunun bi telefondan haberi bile yor ...

- - - Eklendi - - -

Telefonda 2 tane hoperlör var...

azrock

Üye

O köşeler hoparlör değil mi?

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım her yerde 4 hoparlör yazıyor.

Harika bir cihaz çok beğendim ben her şey donanım da değil kanımca

azrock

Üye

Özür dilerim hocam, telefon hakikaten de 2 hoparlörmüş. Nokia tasarım bütünlüğünü bozmamak için iki ızgara daha eklemiş. C7 deki gibi...

Telefon iyi güzel fakat bazılarının dokunmatiği sorunlu çıkıyor...

Konu Sahibi
Bence türkiyede tutardı.

Tasarımı müthiş nokialardan birisi,Türkiyede olsa,fiyatıda uçuk olmasa alınabilirdi Ama harbi tasarımına hastayım onun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...