Nokia X6'ya bunları veriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6'ya bunları veriyorlar.
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım Temiz Nokia X6 8GB'a
Samsung GTS 5600 + 350 Tl verdi. Ne diyorsunuz.

TeAmo42

Üye
zaten x6 350 tl hiç durma değis

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Faturası yokmuş cihazın. Vazgeçtim. Peki ne verirlerse takas edeyim bu cihaza?

61semih

Üye
bın tane telefon cesıdı var hangı bırını dıyelımkı..

Takas Falan Etme Kardeşim Verirler Telefonu Sonradan Sorun Çıkar Falan Başın Ağrır Tertemiz Telefonun Varken Elinde..
He İlla Telefonu Elden Çıkarmak İstiyorum Dersen Nakit Parayla Hallet Bence Bu İşi

Tepkiler: ThE_kOnT

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Tutupta 3310 + 300TL verecek değiller ama. ^^

2. ellerde sorun çıkabiliyor.İyice incele cihazı ona göre sen karar ver.

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Ya 250TL birikmiş param var X6'yı 550tlden satmak istiyorum. Tekrar Neo V alacağım. Acaba 550 TL eder mi?

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Ama şuanki fiyatı 850 tl ve telefon bir yıllık bile değil. Hiçbir çizik filan yok.

Ama şuanki fiyatı 850 tl ve telefon bir yıllık bile değil. Hiçbir çizik filan yok.

850 Liraya Nokianın Daha İyi Cihazları Var Şuan Piyasada..
Ayrıca Senin X6 8 GB Bende 16 GB Vardı Kaç Tane Yere Sordum O Kadar Fiyat Söyleyen Çıkmadı Hiç..

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman takas edeyim mi 5600'la? Ama cihazın faturası yok. Be kaçtan satabilirim o telefonu?

ParduSS

Üye
x6 kullan bence verme telefonu

Bencede Telefon Kalsın Sende Yada Nakit Paraya Sat Yani..Takas Edeceğin Telefonda Ne Gibi Sorunlar Çıkacağını Bilemezsin..

HakaN-06

Üye
350 tl + telefon veriyorsa direk ver gitsin. aylar önce x6 16 gb'ı 380 liraya almıştım. Şuanki piyasası 300-350 arası değişiyor.

Aslında dıştan bakınca benim ilgimi çok çekmişti.ama artık piyasa değeri 300-350 TL arasında.Alan olursa +telefonda veriyorsa ver gitsin.Pek alıcı bulamayabilirsin ama ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...