Nokia X6 Wlan ve Yazılım Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustymm

mustymm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 Wlan ve Yazılım Güncelleme Sorunu
Arkadaşlar öncelikli sorunum wlan;
Telefonda wlan arama kapalı olmasına rağmen sürekli ağ bulsada bulmadasa ağ bulundu diye gösteriyo,wlan ağı varsa onları listeliyo yoksa diğer(gizli ağ) diye birşey çıkıp duruyor ne yaptıysam düzeltemedim başka bir arkadaşın x6 sından ağ ayarları vs gerekli ayarların birebir aynısını uyguladım yinede düzelmedi hep aynı, aldığımda yoktu sonradan bu sorun çıktı ortaya format atınca düzelir mi birde hard mı soft mu atmak gereklidir.Ayrıca bunu yaptığımda tekrardan telefona yazılım yüklemem gerekirmi ?

İkincisi şuan yaşadığım bir sorun;
Versiyon güncellemede yazılımı yüklerken yarıya kadar geliyor ve pc den önce aygıt yazılımı başarıyla yüklendi diye uyarı geliyor, hemen ardından aygıt yazılımı başarıyla yüklenemedi bağlantı kesildi diyor, ovi güncellemede cihar kurtarma çıkıyor bağlantı kesildi şu adımları izleyip yeniden deneyin diyor onlarda işe yaramadı ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevirim kolay gelsin herkese.

s_uzun

s_uzun

Üye
ilk soru için; önce soft format at düzelmezse hard format at hiç bi yazılım yüklemen falan gerekmez yanlız hard format atarsan telefonunda yüklü olan programlar oyunlar temalar silinir telefon hafızasındaki kartvizitlerde silinir soft formatta hiç bişey değişmez

ikinci soru için hiç bi bilgim fikrim yok :D

mustymm

mustymm

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm dün sattım X6 yı yerine E72 aldım dünya varmış ya tuşlu telefonun gözünü seveyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt