Nokia X6 SimLock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mekansiz58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 SimLock
merhaba arkadaşlar x6 unlock nasıl kırabilirim ??:nono:

skamber

Üye
merhaba arkadaşlar x6 unlock nasıl kırabilirim ??:nono:

Telefonda ki SimLock Kim Tarafından Koyuldu ? Yani Yurt Dısı ise Hangi Ülke ? Hangi Operator, TR ise Turkcell mi ? Bilgi Verir misin Önce ?

Mekansiz58

Üye
    Konu Sahibi
T-mobie Austria tarafından simlock var sim kart reddedildi diyor türkçe dil paketi felan kurdum
kayıt yaptırdık tek sorun olarak simlock kaldı

skamber

Üye
Kod:
T-mobie Austria tarafından simlock var sim kart reddedildi diyor türkçe dil paketi felan kurdum
kayıt yaptırdık tek sorun olarak simlock kaldı

Şimdi Dostum Olay soyle, ben de yurt dısında yasayan biri olduğum için ben de yasadım o sorunu, resmi yolları ile çözümü t-mobile ye msj atacaksın imei kodun ile beraber onlarda sana simlock u yollayacak masrafsız çözüm budur ya da t-mobile yi arayacaksın ama bunlarla ugrasamam dersen TR de kırdıracaksın onu. ama sana onerim ugrasma tr de kırdırmayla t-mobile ye mail at durumla ilgili onlar sana verirler kodu ..

Yukarda ki Adresten, Emailanfrage ye girin ve;

Vorname: Adınız
NachName; Soyadınız
E-mailiniz;
Ihre Frage'ye de "SimLock Problem"

Frage' ye de Altta kini yazarsanız cvp gelir size detaylı

I have a problem with my Mobile Phone Sim Lock Code. I want to use another international Sim Card with my mobile. But the code makes this impossible to use. As i know, a lot of Mobile Companies provide this Sim Lock if user requests. Is it possible to send me my mobile sim lock if i send my imei ? or should i call your hotline to give my sim lock ?

Please provide me further informations,

Thanks for all ...

Bu anlattıklarım işim yasal sorunsuz yoludur ama yok ben ugrasamam derseniz de kırdırma adı verilen telefoncuların yaptığı ücretli bir işlem var onu da arastıraiblirsiniz ..

batuone

Üye
en iyisi telefoncuya götür 5 tl ye kırdır :D

Mekansiz58

Üye
    Konu Sahibi
dostum dediğin gibi olmuyo mail attım ama olumlu birşey gelmiyo ayrıca kırdıramıyorum kıramıyorlar bu telefonu

Mekansiz58

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edicek bi Arkadaş yokmu ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...