NOKIA X6 RM-559 31.0.004 Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadeddin46

sadeddin46

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA X6 RM-559 31.0.004 Versiyon
navifirm ile indirdim ve su an ben kullanıyorum hem de HACK Yapılmıştır
Hack dosyasını maxicep forumda bir arkadaş paylaşmış onuda içine ekledim
Bende su an problemsiz yükledim kullanıyorum çok ste ücretli verdiği için
Ben navifirm indirdim bu sadece yazılım diğer youtube ve benzer uygulamalar bulunmaz bilginiz olsun eğer elime geçerse ful Nokia X6 RM-559 EUROPE yüklediğim zaman onuda paylaşıma sunacağım bunda tüm uygulamalarda yüklü geliyor umarım işinizi görür hoşçakalı.

• Beğen
Tepkiler: messi_123 ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

player87

Üye
NOKIA X6 RM-559 31.0.004

bu version icin cfw mevut mu acaba c6 ana ekran li ???

errant67

Üye
fll deilmi yani tam

BlackSxLive

BlackSxLive

Üye
c6 ana ekranlımı

sadeddin46

sadeddin46

Üye
    Konu Sahibi
hayır orjınal NOKIA X6 - c6 çıkarsa bende kullanacagım bekliyorum

jrcarlo

jrcarlo

Üye
arkadaslar ispanyol sitesinde buldum v31 hack edilmis ana ekranı değiştirmişler bunu modlarımız acaba C6 ana ekranına dönüştürebilirler mi ?Link aşağıda :

bu da download linki:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar az önce verdiğim cfw yükledim edit türkçe dili ekleyerek gayet güzel ana ekranı var kullanışlı deneneyin derim c6 ekranını bosuna beklemeyin gayet yeni ekran özellikleri var tavsiye ederim :)

wxyz1

Üye
Selamlar
arkadaslar birkac gun once x6 icin v31 yukledim. ama sonra bazi problemler ortaya cikti. kendi kendine evdeki wlan agina bazen de operatorun internetine baglaniyor. ayarlari yapip girmemesini istiyorum ama yine baglaniyor. acaba bu firmware sorunlu mu. benim cihaz hackli degil. eski v30 a ansil donebilirim. tecrubesi olan arkadaslar bilgilerini aktarirsa cok sevinirim.
saygilar.

sadeddin46

sadeddin46

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 v31 problemli mi
slm arkadaşım yazılımda değil kullanmakta oldugun programlar belli zamanlarda güncelleme için ve nokia kendisi güncelleme kontrol yapmak için giriş yapıyor kullnadıgın program ayarlarına bak ben nokıa kendi email programını kullanıyordum aynısı bendede yapıyordu sinir edici ayarlarına kontrol et internet aboneliğin yoksa fatura veya kontur kalmaz kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt