Nokia x6 & Nokia c6 ???? HANGISI BEYLER ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 & Nokia c6 ???? HANGISI BEYLER ?
arkadslar telefon alcam bilgi verirmisinz hangiisi dhaa iyi ama daha cok kafama yatan x6 nedeni ise ; c6nin kapakli olmasi + klavyesi flan olmasi...2snin de kamerasi ayni galiba ama kararsizim x6 almayi dusunuyorum yorumlarinizi bekliyorm arkadaslar

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
X6: Ekranı kapasitif. Gerçi denedim böyle kapasitif olcağına hiç olmasa daha iyiymiş :D Ama Rezistif'den iyi sonuçta ve Dahili hafızası daha büyük. C6'nın tek numarası klavyesi başka hiçbişiyi yok.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
yani sende dostum x6yi ogrenirsin dmi zten tek numarasi klavyesi diorsun ki bnde zten klavyesni sevmedim.. ayrca kapasitf ne dmek bilgi verirmisin?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kapasitif demek en iyi dokunmatik ekran deneyimi demek, rezistiv ekran tırnak kalem gibi şeyleri algılarken kapasitif ise sadece direk parmakdaki ısıyla algılar sonra derece hızlı tepkimesi olan bu dokunmatik çeşidinde olan bir ekran ise kalem vb. şeyler etki etmez. Burdan çıkarılacak sonuç X6'ya doğru tam gaz kardeşim :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesim cok saol bnmde zetn kafama x6 yatiordu :) teskkr ettm ozman ctesi x6 almaya gdecem(:

serhat_002

serhat_002

Üye
bence de x6.... pişman olmazsın...

phoenix_

phoenix_

Üye
x6 iyi hoş bende çok istiyordum ama üretimi durdu falan diyorlardı.zor bulunuyor gerçekten.ileride yedek parça sorunu çıkmazsa al onu.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
arkadslar telefon alcam bilgi verirmisinz hangiisi dhaa iyi ama daha cok kafama yatan x6 nedeni ise ; c6nin kapakli olmasi + klavyesi flan olmasi...2snin de kamerasi ayni galiba ama kararsizim x6 almayi dusunuyorum yorumlarinizi bekliyorm arkadaslar
Aynı paraya neden C6-01 düşünmüyorsun?
Multi-touch Kapasitif ekran
S^3 İşletim sistemi
256 mb ram
600 Mhz işlemci
8 mp Kamera vs..

neden eski teknolojiye aynı parayı vereceksin?
Bende X6 kullanıyorum ama sana tavsiyem C6-01

Starsley

Bencede c601 al x6 parasını haketmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...