Why Always Me
Üye
kardeş x6 kvk 750 liraya alıyorum o zamanBen 7 aydır Kulanıyorum 5800 tabıkı en Son Çıkan herzaman iyidir Sunu SOyleyım tanıtık felan ......... ayagı ne olursa olsun işter tanıtık işter amça oglun chazı satmak için para kazanmak için adam babasını bile satıyorr o yuzden kimseye Güvenme bilmiyorum ö senin Düşünçen 50 tl 100 tl fazla Ver Kafan Rahat olsun bende hem 5800 hem 5130 var 5130 8 sefer garantıye gonderdım 9 seferde Sıfırını iştetdim onlarda talebımı olumlu gordu Sıfır 5130 geldi onuda 8 ay oldu sıfır geleli o yuzden garantili al 50tl 100 tl için başini agrıtma tabiki o senin düşünçen ama yinede benim dedigimi Düşün Birazzzz
Benimde tavsiyem X6
kardeş x6 kvk 750 liraya alıyorum o zaman
nokia x6 750 liraya kvk garantisinde aldım paralelde daha ucuzdur heralde
valla sen alma diyince gittim bayiye vazgeçtim dedim,biraz ilerisinde yine bi bayi buldum sordum 750 lira kvk lı dediha işte beni anlayan çikti :=) kafan rahat olsun işte
Evet internette 850-900 civarı kvk nokia x6 ürünlere rastladım, ben istnbuldan aldm 750 lira kvk lı 2 yıl garantili ( arkadaşın tavsiyesi üzerine vazgeçtm paralelden paralel alacağım telefonda 700 liraydı 50 lira daha verdim kafam rahat en azından )hocam nerden aldınız telefonu. internette bile 900-1000 arasında satılıyor.
Hayırlı olsun kardeşimvalla sen alma diyince gittim bayiye vazgeçtim dedim,biraz ilerisinde yine bi bayi buldum sordum 750 lira kvk lı dediyapıştırdım parayı aldım. şimdi rahat içim gerçekten teşekkürler kardeşim
)
Biraz ayrıntılı anlatabilirmisin nasıl yapacağımı şüphelendim şimdi ??İmei numarasını KVK'ya bir sorgulat istersen gerçekten KVK garantili mi diye. İstanbul piyasasına güven olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?