Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

damie

Üye
ben de bugun x6 sahibi oldum:)

telefonun dokunmatiği mesaj ve sayı yazımında cok hızlı fakat nedense özellikle uygulamaları haritaları acarken bazen 6-7 kere bassam da acılmıyor deli oluyorum:S bu yazılımsal mıdır yoksa sürümle düzeltilabilir birsey mi?

ayrıca suanda sürüm nasıl yukseltilir napmam gerek hiç bilmiyorum biraz yönlendirirseniz sevinirim

damie

Üye
acıckası anlamadım:D

cünkü bu konuda hiç bilgim yok. nedir bu navifirm,phoenix falan nedir arkadasım:(

indirdikten sonra direk atılmıyor mu tele nasıl yapıyoruz

Anußis

Anußis

Üye
atılıyor ancak bunun için biraz beklemek gerek eğer beklemek istemiyorsanız diğer arkadaşlarıma yardımcı oldugum gibi sizede yardımcı olabilirim.

[email protected]

hem daha kolay hemde pek uğraşmıyorsunuz. Yani phoenix gibi programlar ile flash atmadan düzgün bir biçimde

hemenx

Üye
slm bnde nokia x6 aldm fakat mesaj sesi tonunu değiştiremiyorum yardım ederseniz sevinirim

Anußis

Anußis

Üye
Menü/Ayarlar/Kişisel/Tercihler/Genel/Kişiselleştir/Mesaj Uyarı Sesi/ bölümünden değiştirebilirsin. 8 Farklı Mesaj sesi bulunmaktadır.

hemenx

Üye
çok tşkkrler

--------------- Ekleme ---------------

merhaba bugün facebooktan video izlemek için yeni nokia x6 ma skyfire ı yükledim fakat bağlanamıyorum turkcell interneti seçtiğimde bağlantıyı değiştirin diye hata veriyor ben de wireless hattını seçiyorumconnecting diyor beketiyor fakat açılmıyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim

HaCKereN

HaCKereN

Üye
Arkadaşlar yazı dizisini sıkılmadan okudum ve neredeyse herkesin birçok sorunu vardı.. Ben telefonu daha almadım ama almak istiyoum.. 800 liraya değecek bir telefonmu.. Ben normal bir tel kullanıcısıyım.. telefona büyük oranda müzik film yükler izlerim diğer özelliklerini de arada kullanırım.. Acaba telefon isteklerime aykırı bir telefonmu.. birde batarya ömrü nasıl.. Teşekkürler Kolay gelsin..

Anußis

Anußis

Üye
Arkadaşlar yazı dizisini sıkılmadan okudum ve neredeyse herkesin birçok sorunu vardı.. Ben telefonu daha almadım ama almak istiyoum.. 800 liraya değecek bir telefonmu.. Ben normal bir tel kullanıcısıyım.. telefona büyük oranda müzik film yükler izlerim diğer özelliklerini de arada kullanırım.. Acaba telefon isteklerime aykırı bir telefonmu.. birde batarya ömrü nasıl.. Teşekkürler Kolay gelsin..

Kim ne derse desin ... Benm umrumda değil acıkcası verdiğim parayı hak eden bir telefon olmuş acıkcası

Ben bu telefonu almamın asıl sebebi zaten müzikti ve ihtiyacları gerçekten karsılıyor tek sorunum Bu sertifika problemi oda tüm s60ların cezası zaten :D neyse bende yaklaşık 1700 şarkı var ve 8 gb boş alanım var ayrıca 2 film ve 4de video barındırıyorum hiçte kasma problemi yaşamıyorum acıkcası telefon zaten bilgisayar değil bilgisayarın yaptıklarının sadece %10luk bölümünü yapabiliyorsa o telefondur ve buda onları yapabiliyor. Tavsiye ederim x6 alanların çoğusu yani büyük bir bölümü telefondan istedikleri sonucları verdiğini söylüyor.(h)

HaCKereN

HaCKereN

Üye
Kim ne derse desin ... Benm umrumda değil acıkcası verdiğim parayı hak eden bir telefon olmuş acıkcası

Ben bu telefonu almamın asıl sebebi zaten müzikti ve ihtiyacları gerçekten karsılıyor tek sorunum Bu sertifika problemi oda tüm s60ların cezası zaten :D neyse bende yaklaşık 1700 şarkı var ve 8 gb boş alanım var ayrıca 2 film ve 4de video barındırıyorum hiçte kasma problemi yaşamıyorum acıkcası telefon zaten bilgisayar değil bilgisayarın yaptıklarının sadece %10luk bölümünü yapabiliyorsa o telefondur ve buda onları yapabiliyor. Tavsiye ederim x6 alanların çoğusu yani büyük bir bölümü telefondan istedikleri sonucları verdiğini söylüyor.(h)

Haklısın arkadaşım güzel noktalara değinmişsin.. Benim de amacım zaten bu telefonu alırsam eğer uzunca bir süre telefon almamak :) Bu arada şarj konusuna da açıklık getirmeyi unutmuşsun sanırsam ona da bi açıklık getirirsen mükemmel olur.. Sağol herşey için yardımcı olmuşsun senide yorduk ama :P:

Anußis

Anußis

Üye
önemli değil kardeşm öyle sana yalan söylemem bakma bazıları telefonlarla ilgili cok şeyler atıp tutuyor ben dogruları söyleyince milletin gücüne gidiyor.

Sarjı Pek ahım şahım değil. Yani normal sadece mesajlasacaksan 5 gün gidiyor.
Ama Müzik dinlersen sürekli 2 gün ancak

Sarjını en çok yiyip bitiren olay telefonu pcye bağlamak oluyor ... Mesela günde 3 veya 4 kere pcye baglıyorsan aynı gün sarjı bitiyor. ;)

HaCKereN

HaCKereN

Üye
Tamam kardeşim eyv sağolasın.. Valla telefon kendini bi bakışta belli ediyo zaten.. :D Ya bide bu internet alışveriş sipariş ortamı vs. telefonu piyasasının altında satıyolar bunun nedenini anlamış değilim.. Acaba int. den alınca vergisi falan mı olmuyoda böyle ucuza geliyor senin bi bilgin var mı ?

focus838

Üye
slmlarr..
buğün kronometre lazım oldu x6ımda bulamadım nerdeki? yada yüklü değilmi??

Anußis

Anußis

Üye
s60 v5lerde standart knorometre yok malesef onun için programları inceleyebilirsin.

Tamam kardeşim eyv sağolasın.. Valla telefon kendini bi bakışta belli ediyo zaten.. :D Ya bide bu internet alışveriş sipariş ortamı vs. telefonu piyasasının altında satıyolar bunun nedenini anlamış değilim.. Acaba int. den alınca vergisi falan mı olmuyoda böyle ucuza geliyor senin bi bilgin var mı ?

KVK Garantili olmadıgı için mesela hepsiburada kvk ile getirtmiyor garantisi var ancak KVK değil ;) standart garanti kapsamındadır o yüzden daha ucuza satıyorlar

Joseph68

Üye
MErhaba,

İtalyadan kuzenim x6 almıştır Türkiye'ye geldiğinde ondan aldım telefon aldığımda Türkçe'ydi her hangi bir sorunum yok ama harita çalışmıyor.
Sadece Avrupa Birliği'nin bir kısmı vardı, başka bir telefonun 'cities' klasoruyle benim 'cities' klasorunu değiştirdim şimdide sadece Türkiye var ama yerimi göstermiyor. GPS bağlantısı yapılmıyor ama belli bir kB veri çektiği oluyor haritayı kapattıktan sonra ben Zeytinburnu'nda oturuyorum o Alemdar diye bir yeri gösteriyor :(
Güncelleme yapmak istediğimde yapmıyor işlemin ne kadar kaldığını gösteren dolum çubuğu dolmuyor oyle kalıyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Anußis

Anußis

Üye
ovi suite programı ile türkiyenin yeni haritasını indirebilirsin :) sorunun düzelecektir.

hemenx

Üye
Anußis bn soruma cevap alamadım bir önceki sayfada ilgilenirsen sevinirim

damie

Üye
kablosuz internet kullanmıyorum aslında ama telefon evdeki internet ağımı buldu ve bağlandı.hiçbir sey anlamadım.ben de güncelleme yapmayı denedım ve guncelledım v.21.0.004 sürümünü buldu ve yükledim.
:)

baska soracagım seyler de var ki anubis ekledim mail adresini fakat 2 gundur online gormedim hala. :)

HaCKereN

HaCKereN

Üye
kablosuz internet kullanmıyorum aslında ama telefon evdeki internet ağımı buldu ve bağlandı.hiçbir sey anlamadım.ben de güncelleme yapmayı denedım ve guncelledım v.21.0.004 sürümünü buldu ve yükledim.
:)

baska soracagım seyler de var ki anubis ekledim mail adresini fakat 2 gundur online gormedim hala. :)

Arkadaşım daha ne istiyosun :D Wireless olmadan nete giren milyonda bir karşımıza çıkan bi insansın.. Çok şanslısın :D

damie

Üye
Arkadaşım daha ne istiyosun :D Wireless olmadan nete giren milyonda bir karşımıza çıkan bi insansın.. Çok şanslısın :D

:D normalde hiç şanslı değilimdir,ilginç bi durum.
faturyaa yansırmış falan:D

o değil de sokaga cıkıyorum wlan a falan baglanmıyorum ama facebook a google a falan girebiliyorum.hem de kontor gıtmıyor. 0.facebook değil, telefonun kendi uygulaması olan facebook a. son derece saçma dimi:D ama böyle:D
bir de get rihanna ya girdigimde telefon modelimi secıyorum ordan ileri gitmiyor neden bu bilen var mıdır?

ve tabi facebookta video izlemek için flash player yuklemıyor telefon.indirebilecegim güvenilebilir bi site var mı?

bir de arkadaslar mesela ben telefona değil sadece mesajlara kilit koymak istiyorum, böyle birsey mumkun mu buna dair bi program var mı ?

Üst Alt