Lacrymosa
Üye
http://anonymouse.org/anonwww.html
mesaj yazmak nasıl bu telefonda yani rahatlık anlamında soruyorum. Ben günde 100 ila 200 arası mesaj atıyorum hiç symbian kullanmadım ve t9 ile yazıyorum hep. Yavaşlama oluyor mu bi de rahatlıkla yazılabiliyor mu ?
Daha önce dokunmatik ekran kullanmadıysan ilk etaplarda zorlanırsın tuş yerlerine bakmadan yazamazsın 2 tuş yerinin ortasına yada başka tuş yerine kayar parmaların çünki düz ekran üzerine basıyosn ama 1 hafta kadar kullandıktan sonra çok seri bir şekilde yazmaya alışıyosn mesaj konusunda hiç bir sıkıtı wermez ilerde emin olabilirsin.mesaj yazmak nasıl bu telefonda yani rahatlık anlamında soruyorum. Ben günde 100 ila 200 arası mesaj atıyorum hiç symbian kullanmadım ve t9 ile yazıyorum hep. Yavaşlama oluyor mu bi de rahatlıkla yazılabiliyor mu ?
Ön kapak değişimini kendin yapamazsın.. Ama kasa dahil ön ve arka kapak değiştirilebilinir.merhaba acaba kapak değişimi yapılabiliyor mu x6 da?
2 günde sinir bozucu kadar toz girmesi normal değil evet benim telefonada sağ üst ekrandan girmiş biraz diğer taraflarda yok toz ama 2 ay oldu kullanalı. Evde yada herhangibiyerde Telefonun ekranı yere bakıcak şekilde bırakıyorum artık toz girmesin diye.x6 yı yeni aldım daha 2 gün oldu hemen bir toz girdi o kadarda koruduğum halde ne yaptımsa çıkmıyor birde kocaman teli duvara vurasım geliyor arkadaşlar süpürge ile çektim olmadı bi yardım tozdan nefret ediyorum
Merhaba arkadaşlar ben de X6'nın görünümüne hayran kaldım ve almak istiyorum ama bir kaç sorum var..
1. Öncelikle 16GB ve 32GB arasında ne fark var? 16GB olanın mavi ve kırmızısı yok mu? Sanırım yalnız siyah var.
2. Ben İstanbul'da oturuyorum. Mağazalarda 1000TL. Garantisiz öneren arkadaşlar var. Garantisiz satan bildiğiniz, güvenilebilir ve ucuz dükkan var mı? İnternetten satılanlar sanırım garantisiz. Sanal Reyonum'dan alış-veriş yapmış olan var mı, güvenilir mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3. internette ve burada x6 ile çekilmiş bir çok resim var ancak video yok. Kullanan arkadaşlar kısa bir video atabilir mi?
4. Son olarak yazılım yükledikten sonra kasılma makul seviyede mi? Fazla bir şey yüklemez yalnız film, müzik, resim ile doldurursak kasılma olmaz diye tahmin ediyorum ama 10gb'ın üzerine çıkılınca yine olabilir. Deneyen, tahmini olan varsa ve yazarsa sevinirim.
Konu çok yararlı olmuş, açan arkadaşa özel teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
Son bir şey ekleyeyim. Sizce N8'i beklemeli miyim? Aslında yazın almayı düşünüyorum, o da ağustosta çıkıcak sanırım.
Benim telefonda İstanbul garantili bekleyemedim kvklıyı falanÇok teşekkür ederim Emre. Sanalreyonum'dan almayı düşünüyorum, 674 TL. İki yıl Fonotel İletişim garantisindeymiş. Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı ve kendi teknik servisi varmış ben daha bakmadım da Fonotel'e.. Uygun gibi geldi bana. N8'in görünümü güzel olsa beklerdim ama benim için tarz önemli. O yüzden beklemeyi düşünmüyorum. Son olarak üretim yeri Maracistan'mış. Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş Gold'dan Macaristan malı x6 almıştı sorun yaşamıştı... Bakayım bir daha..
...
Farklı bir başlık altında sanırım o. Benim dört yıldır kullandığım bir Nokia var Macaristan üretimi bir sorun yaşamadım.
...
672 TL olmuş.
Ne telefonumla gelen orjinal kullaklıkta nede her hangibir mp3 kulaklığı taktığımda böyle bir sorun bende yok Müzik sesi gayet net,bas ve yüksek geliyor.Kulaklıkla dinlerken müziğin melodisi anlaşılıyor şarkı sözleri anlaşılmıyor bu nedendir?
şarkıdan şarkıyada değişiyor bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?