yusfcuk
Üye
bak bende mrk ettim şimdi açtım arka kapağı salladım bayağı batarya düşmüyor. bnm tel inde sağında biraz açıklık var ama dikkatli bakmayınca farkedilmiyor hatta içerde ışığı yansıtan birşey var onun sayesinde farkediliyor 2 saç teli kalınlığında felan ayrıca imei nomun son iki hanesi ( ******/**/*****7/3) 73heralde sorunlu değil. şuana kadar şarj süresinden başka birde kilit tuşunun sallanmasından başka yamuğuna rastlamadım
--------------- Ekleme ---------------
Ürettikleri telefonları kalitekontrolden geçirmiyorlarmı nasıl iş anlamadım
abi benim telefonun heryerinde genleşme varkafayı yedim ya hadi telefonun ücretini geçtim 1 ay bekletmeleri koyuyor bana bide diyorlarki h.sonlarını çıkar braa bekle allah bekle (: neyse artık başka çaremiz yok nasıl olsa garantimiz var allahtan.Kasayı değiştirirler artık batarya yerine baksınlar bide telefonu sallayınca içinde sanki ufak bi parça kırılmış gibi oynuyor sallanıyor yani (: görüyomusunuz arkadaşlar telefonu aldıktan beri sorun allah allah sorun (:
Kilit açma / kapama tuşunun sallanması ve şarjının kısa sürede bitmesi dışında
telefon 10 numara
merhaba ben yeni x6 aldım da x6 da ücretsiz navigasyon warmı??
meraba ben de x6 aldim aldigim zaman cok hizli ydi simdi 3ay kecmis telefon cok yavas isliyor sebebini bulamuyorum yardim eden olursa cok sevinirim simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?