Arkadaşım sana yuh diyorum.5800 ve n97 neyse de x 6 gerçekten çok güzel ve dokunmatiği çok iyi.Nokia n8 den sonraki en iyi telefn bence
X6'nın ekranı 5800 ve N97'ye göre daha iyi. Orda sorun yok. Genel olarak o telefonların hiçbiri alınacak telefon değil.
İşletim sistemleri tam bir rezalet. İnsanlar için tasarlanmamış ya. Bizimle dalga geçiyor Nokia sanki.
Nokia son zamanlarda tahtını Apple'a kaptırmış durumda. İnşallah da batar. Çünkü sen 5800 diye bir telefon çıkartıyorsun 1 milyardan daha yüksek bir fiyata ilk kullanıcılarına satıyorsun. Sonra 900, 800, 750... fiyat düşüyor. Daha sonra birden bire 500 TL'ye düşürüyorsun. Bu durumda telefonu ilk alan müşterini açık açık ENAYİ yerine koyuyorsun. Bi' kere senin müşterine saygın yok. Telefonu ilk alan kişilere değer vereceğine onlarla adeta dalga geçiyorsun.
5800'dan sonra hiçbir özelliği olmayan N97'yi çıkartıyorsun tam 4 katı fiyatına satıyorsun. Daha sonra onun da fiyatını yüzlerce milyon aşşağıya düşürüyorsun. Ne oluyor? N97'nin ilk çıktığı gün alan müşteriler enayi değil mi? Evet, bu konuma düşürüyor insanları.
Ben de giderim Androidli Samsung telefonu alır paşa paşa cep telefonumu kullanırım. "İnsanlar için tasarlanmış bir işletim sistemine sahip."