hayr16
Üye
Arkadaşlar çok acil aynı hata;
çin x6 var elimde ayarlar bölümünde ağ ayarı bölümüne girdim sim1 ağ ayarı tercih edilen mod gsm olarak etkinleştiremiyorum sadece wlan da kalıyor bana msj yada çagrı geliyor ama ben arama yapamıyorum arama izni yok diye ile ti veriyor bunu nasıl düzelte bilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım quickoffice uygulaması lisans istiyo...ben truel uygulama indirdim kurdum.şimdi ingilizce oldu ama 1 haftalık .bu programı kaldırsam eski orjinal kurulum geri gelirmi?
X6 16 gb cihaz aldım.karşılaştığım problemlere yarddımcı olabilirmisiniz lütfen.
1.internete bağlandıktan 5 dk sonra bağlantı kesildi diyor.
2.fotoğraflar sisli gibi.özellikle gece çekilenler
3.ses az geliyor
update yaptım problem çözülmedi.başka ayarlarla ilgili çözümler istiyorum.lütfen yardımcı olun
bende yenı x6 16 gb aldım nagivasyonu nasıl kullanırım bılmıorm konumum dıyor bı konum bulmuyor cıkıyorum kalan mb su kadar dıye uyarı verıyor bıde ovı dede face bookda da aynı sey trkcel ınternet ıle baglan dıyorum kalan mb su akdar dıor eksılıor ama baglantı yok yardımcı olurmusunuz ?_
x6yı yeni aldım bende netten..distrübitör garantili yani ithalatçı firma
benim sorunum ben içine onlarca müzik klasörü attım ama büyük bir çoğunluğunu göremedim büyük bir çoğunluğu
ismen gözüküyor ama çalmasını istediğimde sonraki parçaya geçiyor
YAni müzik klasörlerimi istediğim gibi düzenleyemiyorum
mesela müzi,k klasörünün içine poptürk diye bir klasör attım klasör olarak görmek istiyorum onu telefonda maa göremiyorum 5-10 Albüm aatmama rağmen klasör ve albüm olarak sadece Tarkanı gördü yani sadece tek bir albümü gördü diğer şarkıları hepsini klasörsüz karışık gösterdi çalmadığı çok parça var bu konuda detaylı yardım rica edebilirmiyim
son bikaç gündür telefonun ekranını sola doğru yatırdığımda ekran dönmüyor(sensör ayarlarınada baktım ama...) birde USB kablosu ile pc ye taktığım zaman pc x6 yı tanımıyor.(denemek için 6220 c taktım onu tanıdı)çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar, yetişin!
bu yeni guncelleme ne zaman çıkacak x6 nın bendeki v21.0.004 bluetoothla gelen video ve müzikleri kaydedemiyorum seçenek yapınca kaydet seçeneği çıkmıyor sizlerde de bu sorun var mı.......................???
MErhaba ben 2 hafta önce x6 Orjinal Cihazı aLdım. Cihaz Çk Güzel Kullanışlı ama şuan telefon çok donuyor bazen kendi kendine reset atıyor. Birde Flaşh Problemi var . Eskiden Kameranın Flaşı Calısırdı Şimdi Flaş da caLışmıyo... Bi Sorum daha Kutudan Çıkan kuLaklık normal teLefon kulaklığımı yoksa bilgisayarlardaki gibi büyük olanlarmı bana küçüklerinden verdiLer lütfen yardımcı Olun
Merhaba;
telefonu yurtdışından aldım ilk aldığımda türkçe dil desteği vardı v12 sonra güncelleme yaptım sanırım v21 idi onda da türkçe kullandım sorun yoktu
şimdi son rürüm v30u yükledim sonra telefon dili otomatik oldu içinde türkçe dil desteği yok
şimdi ne yapabilirm.
yüklemeyi pcden nokia software ile yaptım
arkasından telefonla update ile sürüm güncelliğine baktım son sürüm diyo
ben 3 aydır kullanıyorum x6yı ama sorunum şu yükleyip daha sonra sildiğim müzikler tüm şarkılar bölümünde hala var gibi gözüküyor oradan kaldırmak istediğimde sistem hatası veriyor.bikaç kere kütüphaneyi tamamen boşaltıp yeniden müzik yükledim ama her seferinde silmiş olduğum şarkılar gözüküyor ne yapabilirim bu konuda çok acil yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Arkadaşım usb tanımama problemi bendede mevcut ama bende başlat çubuğundan saat göstergesinin olduğu yerden yani sağ alt köşeden donanımı güvenle kaldır yapıyorum öncelikle usb yi çıkarıyorum sonra geri takıyorum problem düzeliyor ekran dönmeme problemi olarakta sensör ayarını kontrol et ne varsa orada olması lazımson bikaç gündür telefonun ekranını sola doğru yatırdığımda ekran dönmüyor(sensör ayarlarınada baktım ama...) birde USB kablosu ile pc ye taktığım zaman pc x6 yı tanımıyor.(denemek için 6220 c taktım onu tanıdı)çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar, yetişin!
Şuanda x6 16Gb telefonların Son Sürümü V31.0.004 telefon güncellemiyorsa googleden araştır V.310.004 versiyonun orjinal türkçe fw mevcut phoenix kurulu olsun daha sonra jaf programını kur en son jafla flash at sitede incele yaparsınarkadaşlar ben nokia x6 16gb kullanıyorum telefonun içinde v12.0.091 yazılımı var telefondan güncelleme yapmak istediğimde yazılım güncel diyor. Nokia software updater ile bilgisayara bağlıyorum orda da güncel diyor. Nokia türkiye sitesinde ise güncelleme sayfasında telefon listesinde x6 yok. X6 için en son türkçe yazılım hangisi ve nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olurmusunuz arkadaşlar? Daha önce hiç yazılım yüklemedim bu ilk olucak pek bi bilgim yok bu konuda.
Telefon hafızasında ne var ne yok silinir sadece depo hafızasındakiler silinmez rehberi telefon hafızasına kopyaladıysan onlarda gider haberin olsunbenim tel hafızası boş dolu deil ayrıca hard formatta herşey siliniyormu
Telefon Kapalıyken yeşil ve kırmızı tuşla beraber foto çekme tuşuna basılı tut elini çekmeden üstten telefonun açma tuşuna basılı tut pin kodu isteyene kadar pin kodu istedikten sonra elini çek pin kodunu girtamam teşekkürler senden bi ricam daha var şu hard format nasıl atılır tarif etsen varsa eğer linkini bulup gönderirmisin? ben bu tür şeylerden pek anlamıyom yeni dahil oldum şu teknolojiyede
Telefonu kaç aydır kullanıyorsun ayrıca şarj tam bitmeden şarja takma ömrünü azaltır şarj tam bittikten sonra telefon kapalı bir şekilde 2-3 saat şarjda kalsın yine olmazsa yeni sıfır bir batarya al yanlız hep şarja takarsan batarya ölür şarjı bitmeden takma yoksa tabiki normal değil normalde 2 gün gitmesi gerekiyorarakadaş benim sorunmda şarj sorunu.. şarj 1 gün anca dayanabiliyor yaptıklarım 50 -60 sms ve tahmini 1saat kadar internette gezmek sizce normalmidir yarıca arkaplan uygulamalarıda yok netquinden hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?