9600xt
Üye
-
Konu Sahibi
-
üzerine tıklaArkadaş Yardımcı olacaksan sana yazayım. NOKIA X6 'da GPS Konumlama ayarları seçeneğinde sadece BLUETOOTH GPS ve Wi-Fi Ağ var TÜmleşik GPS ve Yardımlı Tümleşik GPS seceneklerini nasıl eklerim..
çin x6 var elimde ayarlar bölümünde ağ ayarı bölümüne girdim sim1 ağ ayarı tercih edilen mod gsm olarak etkinleştiremiyorum sadece wlan da kalıyor bana msj yada çagrı geliyor ama ben arama yapamıyorum arama izni yok diye ile ti veriyor bunu nasıl düzelte bilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
çin malı x6 var sorunum şu ayarla bölümünde ag ayarlarında sim1 tercih edilen mod gsm yerine sadece wlan olarak etkin halde bunu degiştiremiyorum gsm secenegini sectimde bitirilemedi diye yazı veriyor ayrıca ekranın en üstünde avize resmi ve hemen altında x işareti var aramaya kapalı dercesine ki öyle arama moduna gectimde numarayı ceviriyorum ara tuşuna bastımda arama izni yok diye ileti veriyor arama yapmıyor ama beni aradıkları zaman konuşa biliyorum sorun sadece benim arama yapamamam bu hata her neyse sim 2 yede etki yapıyor ondada aynı sorun arama izni yok diyor deli etti beni arkadaşlar lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?