nokia x6 16gb v30. yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 16gb v30. yardım!
arkadaslar bende nokia x6 var onu nemesis ile codunu degiştirdim forumda okduğuma göre 0589476: RM-559 CTR 16GB EURO2 DARK_BLACK TURKEY bende buna göre degiştirdim telefonun codunu güncellemek istiyordum nokia software ile yüklenırken bir müddet sonra bağlantı koptu gibi cihaz kurtarma diye bir sorun çıktı bende pc suit eskidir belki ondan yapıyodur diye yenisini yükledım fakar bundada güncelleştirmeleri nokia ovi suite yapıyor...nokia ovi suite de de cihaz güncelleştir dediğimde güncelleştirmeyi bulmuyor :S

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bence onunla hiç uğraşma çünki yıldızkare0000kare tuşlarına bas sonrada güncellemeleri kontrol et görürsün tüm güncel proları we yazılımını =)

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
dostum öncelikle yardımın için teşekkür ederim ben oradan da yapınca bağlantı hatası diyordu soft format ve ardından hard format çektim sonrasında senin dediğin gibi yıldızkare 0000kareden güncelledim tekrar konuya olan ilgine teşekkürler...Benle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaslar sizde bilgilerinizi yedekleyip format çekin derim yani benım sıkıntım böyle düzeldi umraım sizinkide düzelir:)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt