ACIL YARDIM HACK SORUNU Xpeed 6 NOKIA X6 V30 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wxyz1

Üye
    Konu Sahibi
ACIL YARDIM HACK SORUNU Xpeed 6 NOKIA X6 V30 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF
Acıl hack sorunu Selamlar
arkdslar hack yaparken sorun olustu. acil cozum uretebilirseniz cok sevinirim. ben yaptiklarimi sirayla yaziyorum. yanlisi gorebilirsiniz belki.
1. benim telefon x6-00 16gb. icinde eski versiyon yukluydu. ona hic karismadim. hafizaya format filan atmadim.
2. verilen linkdeki http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...x6-v30-rm-559-n8ikon-mod-hack-jaf-440990.html butun dosyalari indirdim ve yazilan yerlerdeki hedef klasorlere kopyaladim.
3. cihazi kapattim. usb uzerinden bilgisayara bagladim.
4. programlari actim. ayarlari yaptim. flash ikonuna bastim sonra telefonun acma dugmesine bastim.
5. program ekraninda phone found yazdi. devam etti filan. sonunda su hatayi verdi. error phone booting. yani cihazim jaf programi tarafindan otomatik olarak boot edilip acilamiyor. niye acaba. Bu verilen jaf programinda x6-00 16 gb fabrika ayarlari yuklenmemis mi. program belki sadece x6 8gb in ayarlarini iceriyor. cihazimda su an hic bir degisiklik yok. eskisi gibi duruyor.

ACIL COZUM BEKLIYORUM UZMAN ARKADASLARDAN
 
sadeddin46

sadeddin46

Üye
flash ikonuna tıkladıktan sonra açma butununa basmıyorsun jaff programı senden güç dügmesine basmanı istediği zaman basacaksın kolay gelsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt