nokia x6 16 gb da wifi sorunu acil 2 gün kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 16 gb da wifi sorunu acil 2 gün kaldı
nokia x6 ile wifi den internete bağlanıyorum tam 1 dakika 2 saniye sonra bağlantı kendiliğinden kopuyor neden böyle oluyor modemin yanında girince de öyle oluyor bilen varsa cevap yazabilirse iyi olur son umudum bu site pazartesi ye kadar buradada çözüm bulamazsam istemeyerek te olsa telefonu geri yollayamayı deneyeceğim geri alınmazsa parçalayacağım sinirlerimi bozdu :vur

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
farklı bir modem den denedinizmi sorunlu yazılım olabilir. yazılımı ovi suite ile güncellemenizi tavsiye ederim.

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
hayır denemedim ama aynı modeme farklı 3 telefonla sorunsuz bağlandım saatlerce bağlantı kopmadı acaba ovi de halen x6 yazılımı var mıdır belki de kaldırılmıştır :hmmm

----------Eklendi @ 01:27:10 ---------- Yazıldı @ 00:47:31 ----------

biraz önce güncelleme yaptım ama yine olmadı :vur

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
evet değerli kardeşlerim anladım ki telefon dermansız derde yakalanmış ve geri yolladım yani sorun halloldu:yuru ama symbiandan da asla vazgeçemem yarın gidip başka bir x6 alacağım :ehe insan hiç daha güzelini görünce eski sevdasını bırakır mı yaw:ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Servise vereydin neden masrafa girdinki hayırlı olsun ve geçmiş olsun.

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş servise verecektim ama düşündüm şimdi gidecek belki de bir ay gelmeyecek ben çok sabırsız olduğum için o kadar beklemeye üşendim doğrusu neyse zaten kurtulduk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt