Nokia x3 v.8.40 dan sonra v.8.50 çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x3 v.8.40 dan sonra v.8.50 çıktı
yanlıs duymadınız nokia x3 yeni güncellemesi cıktı simdi yüklüyorum özelliklerini suan bilmiyorum

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun :D

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
Telefona hız katılmıs koleksiyona facebook eklenmiş ayrı bir program sesi artmıs hem kulaklık hem hoparlör gördügüm şimdilik bu kadar :)

nfsnihat

nfsnihat

Üye
8.40 ta belli bi süreden sonra yavaşlama oluyordu. kapatıp açılınca düzeliyordu. bu sorun giderilmiş mi kardeşim ?

kankam3321

kankam3321

Üye
bende teli şarza taktım hemen şarz dolsun update edicem bende...

UmutMK

UmutMK

Üye
8.40 ta belli bi süreden sonra yavaşlama oluyordu. kapatıp açılınca düzeliyordu. bu sorun giderilmiş mi kardeşim ?

Aynen kardeşim bendede var aynı sorun kasıyordu telefonu açıp kapadım düzeldi şuan kasmıyor versiyonum 8.40 napmam gerek ?

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsn bizde v 60 gelsin bii

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
telefondaki kasma sorunu düzeldi...

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarda olan bi kasma wardı v.8.50 de bu sorun düzeldi telefonda her hangi bi yavaslamada benim gördügüm kadarıyla mevcut deil gayet memnunum bu arada ekolayzer 8-7-8-9-9 kullanıyorum tavsiye ederim

UmutMK

UmutMK

Üye
mesajlarda olan bi kasma wardı v.8.50 de bu sorun düzeldi telefonda her hangi bi yavaslamada benim gördügüm kadarıyla mevcut deil gayet memnunum bu arada ekolayzer 8-7-8-9-9 kullanıyorum tavsiye ederim

8.50 için biri kötü diyor biri iyi kesin bişey söylenene kadar 8.40 ta kalkmak en mantıklısını sanırım ve şu "8-7-8-9-9" yaptım bunu kullanıyorum artık :)

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
secim sana kalmıs ama bende v.8.40 da yavaslık vardu bu versiyonda düzeldi bu sorunlarım ama telefon senin kullanıcak sensin :)

hot wheels

hot wheels

Üye
hımm nerden yuklediniz :) yada hangi siteden indiriyorsunuz :) ??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
hımm nerden yuklediniz :) yada hangi siteden indiriyorsunuz :) ??
Ovi Suite, PC Suite ile yapabilirsiniz. Telefonu kullanmıyorum ama eğer destekliyorsa ana ekranda *#0000# yaparak yükleme yapabilirsiniz.

aeim

Üye
Ben de kötülemeler okudum v8.5 hakkında o yüzden şimdilik 8.4 e devam :D :islik:

nfsnihat

nfsnihat

Üye
mesaj yazarkenki hantallık devam ediyor arkadaşlar. yükleyenlere geçmiş olsun. (bana da) :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt