nokıa x3 ten bağlanarak pc den internete giriyorum fakat çok yavaş.hızlandırmanın yolu varmı

Sponsorlu Bağlantılar

92tübık92

Üye
    Konu Sahibi
nokıa x3 ten bağlanarak pc den internete giriyorum fakat çok yavaş.hızlandırmanın yolu varmı
nokıa x3 ten pc ye bağlanıp nete giriyorum ama çok yavaş hızlandırmanın yolu var mı acaba. acilll

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

celibar

celibar

Üye
telefonu bilgisayara usb ile bağla.kablonun usb ucunu bilgisayarın usb 2 girişine tak.telefonun destekliyorsa hattını 3g'ye açtır.

SilentOne

SilentOne

Üye
3g den baqlanmayı dene olmadı hızlnamaz

OğuzcanAbi

Üye
en hızlı idare ededceksin

SavinMe

SavinMe

Üye
eger cepnet ile giriorsan normal cünkü paketin hızı 96kb :off:

OğuzcanAbi

Üye
kontörlü girersi dayanmaz ki kontör pc ye

smsnn

Üye
telefonda 3g özelliği yok arkadaşlar :))

OğuzcanAbi

Üye
5800 pek farkeden bişi yok çok yawaş

SavinMe

SavinMe

Üye
kardş pc'nin çözünürlüğu cok yuksek o yuzden net hızı o çözünürlüğe yetisemior yapck bşe yk malesf .(

celibar

celibar

Üye
anlattıklarım interneti bir kaç kb hızlandırmak için yapılması gerekenler.donanımsal olarak interneti biraz hızlandırmak.interneti hızlandırmak için diğer yöntemler.3g destekli telefon ve simkarta sahip olmak.hattın 3g'ye açık olması gerek.3g çeken yerde ve baz istasyonuna yeterli mesafe ve açıklıkta olmak.en hızlı operatörü kullanmak.hızı yüksek olan internet paketinden almak.hızlı çalışan bir telefon, pda, bilgisayar kullanmak.

aeim

Üye
öyle eme eger hızlı olmasını istiyorsa 250 mb paket war onu alır ama oda pc ye dayanmaz :islik

250 mb paketin hızı ne kadar :?: bi de nasıl abone oluyoz :?: ya da vodafone için mi konuşuyorsun

konyarapp

Üye
evet Telefonu internete bağladıgımız zaman inanılmaz derecede yavaş oluyor :S

Üst Alt