İnternete Girince Pc kapanıyor. !

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
İnternete Girince Pc kapanıyor. !
Merhaba ArkadasLar ;

BasLıkta beLirttigim gibi internete girdigim zaman 1 dk sonra Pc kendiLiginden kapanıyor. MeseLa pc yi acıyorum onLine oLan 101 okeye giriyorum Sorun yok ama internete girdim mi kapanıyor :s
Format derseniz yeni bir ay oLdu format ataLı , Nedir bunun derdi yahu :s

Uhops

Uhops

Üye
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun.internet explorere gir yandex indir.yandex kullanıyorsan chrome indir.firefoxun yeni sürümü çıkmış onuda indirebilirsin.

KayraBey

KayraBey

Üye
trojan olma ihtimali yüksek.format atmış olmak trojan olmayacağı anlamına gelmez.

ümran

Üye
bunun biçok nedeni olabilir ,belkide kasada toz vardır yada işlenci macunu kurumuş ama sadece tarayıcıyla ilgilide olabilir değiştir

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun.internet explorere gir yandex indir.yandex kullanıyorsan chrome indir.firefoxun yeni sürümü çıkmış onuda indirebilirsin.

Chrome, ie. Sorun tarayıcıyLa aLakaLı değiL bence.

- - - Eklendi - - -

trojan olma ihtimali yüksek.format atmış olmak trojan olmayacağı anlamına gelmez.

Tekrar format mı gerek diyorSun ?

- - - Eklendi - - -

bunun biçok nedeni olabilir ,belkide kasada toz vardır yada işlenci macunu kurumuş ama sadece tarayıcıyla ilgilide olabilir değiştir

Onuda temizLedim.

ümran

Üye
kardş bir süre önce aynı olmasada o sorunla karşılaştım pc bir süre sonra kapanıyodu hiçbir pc ci çözemedi belki 50 kere format attım olmadı sorun ramlerdeydi 3 tane ram wardı 2 sini çektim şuan pc hç kapanmıyor ama pc çok ağırlaştı :)

Uhops

Uhops

Üye

Chrome, ie. Sorun tarayıcıyLa aLakaLı değiL bence.

- - - Eklendi - - -

Tekrar format mı gerek diyorSun ?

- - - Eklendi - - -

Onuda temizLedim.

sen benim dediğimi yap farklı bir tarayıcı kur ve diğerini kaldır.bendede oluyordu çünkü.chrome açınca kapanıyordu.yandex kurdum düzeldi.ve bence yandex daha hızlı.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
kardş bir süre önce aynı olmasada o sorunla karşılaştım pc bir süre sonra kapanıyodu hiçbir pc ci çözemedi belki 50 kere format attım olmadı sorun ramlerdeydi 3 tane ram wardı 2 sini çektim şuan pc hç kapanmıyor ama pc çok ağırlaştı :)

Peki TşkLer Yorumun İçin. :oke:

sen benim dediğimi yap farklı bir tarayıcı kur ve diğerini kaldır.bendede oluyordu çünkü.chrome açınca kapanıyordu.yandex kurdum düzeldi.ve bence yandex daha hızlı.

Tamam Denicem TşkLer . :oke:

Üst Alt