Nokia X3 Sarj Süresi Hakkında !

Konu Sahibi
Nokia X3 Sarj Süresi Hakkında !
Arkdaslar telefonu aldığım gün yaklasık 22 - 23 saat kadar sarjda beklettim ve dün gece saat 23:45 sıralarında elime aldım fazla oynamama ragmen sarjı su saat itibari ile yarıya düştü neden böyle bir sorun olmus olabilir bilgi verebilirseniz sevinirim ??

Konu Sahibi
Bilgisi olan hiç kimse yokmu ?

bataryada herhangi bi sorun olabilir... yada sen oynadın farkına varmadın canım kardeşim müzikleri hoparlörden dinlediysen çabuk biter şarj aynı zamanda müzikleri dinleyip telefonu da kurcaladıysan merak etme gayet normal...
ama eğer içine kurt düştüyse bence hiç bekleme doğru telefonu aldığın yere ...

Benim şarjım sürekli 2 gün gidiyor. Bir de şarjda çok bekletmişsin. Boş batarya 2 saatte doluyor.

benm çok kısa sürede doluyor.ama başka bir sorunum var.telefonuma tema atıyorum açıyor temayı herşeygüsel ama bitek radyo bölümü eskisi gibi kalıyor ora temayı görmüyor.neden acaba bir bilginiz varmı arkadaşlar?

Burak

Üye
Aga garantisi varsa ver servise hiç uğraşma

cetin03

Üye
telefonda hic bir problem yok yeni cıkan tüm modeller aynı böyle 2 saatta bataryası doluyor haliyle erken bitiyor aynı sorun 5800'da var

Burak

Üye
SERVİS ÖNCE SANA SUÇ ATAR SEN GETİRMİŞSİN GİBİ O HALE BEN TEKNİK SERVİSTE ÇALISIYORUM... BEN ÖLE YAPMIYORUM AMA ALIYORUM DİREK YAPIYORUM :d SUÇ ATMIYORUM HİÇ SEN YAPMISSIN DİYE

danzi53

Üye
Normal bi telefonun 3 katı kadar gücü var Ama unutmayalım müzik telefonu olduğunu

Konu Sahibi
Su anda hiç sorunumuz yok gül gibi geciniyoruz harika bir telefon

tGce16

Üye
bende alalı 1 hafta oluo ama 1 gün gidiyor şarjı hemde sadece mesajlaşmayla. diğer forumlardan falan yorumlara baktm 6 gün gideni bile var.yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

nfsnihat

Üye
nokia nın yeni model telefonlarının bir özelliğidir arkadaşlar. enerji ve çevre koruması diye geçiyor, kısa sürede şarj olup kısa sürede bitiyor bataryalar. 1200 Mah lık batarya alarak bu sorunu çözebilirsiniz. onun haricinde telefondaki city bloxx oyununu fazla oynamak bataryayı yalayıp yutuyor. hoparlör ile müzik dinlediğiniz zamanda kısa sürede bitiyor. nokia nın kendi sitesinde "26 saat kesintisiz müzik" sloganı, telefon hatsız modunda, hiç dokunulmadan, kulaklıkla 1.seviyede 26 saat çalıyor müziği. nokia nın kandırmacalarına aldanmayın sakın =)

radyo ya qir ayarlar de en aşaqıda tema die bişe war orda STANDART ve TEMAYA UYGUN die iki eçenek war temaya uygunu yap o zamn oluo

APCAM

Üye
kardeş bendede var b5 6 kez boşalıp dolunca fazla oynamazsan 3 gün gidiyor