nokia x3 kullananlar var mı??

tGce16

Üye
bencede çok iyi bi telefon ama alarm sesi bi arkadaşında da dediği gibi biraz düşük ve benim şarj süresiyle ilgili sorunum var 1 gün gidiyor radyo&müzik dinlemeden. yinede bence çok iyi bi telefon.

arakdaşlar bu telefona yeni yazılım yükledim gmrüntüleri açmaz oldu fotoğraf çekmez oldu.. yeni versiyon V8 mi hatalı yoksa başak bişeymi var...??

Be ntelefonu uzun süre kullandım hoş bir telefon ama sanki 3600'n devamı gibi sadece tipi deişik.Samsung star wifi aldım ve memnunum

peki arkadaşlar bende bu hafta içinde almayı düşünüyorum x3 ü ama hangi rengi alsam diye düşünüyorum sizce hangi renk daha iyi ben ilk maviyi beğenmiştim ama araştırdıkça kırmızı daha ağır basmaya başladı siz hangi rengi tavsiye edersiniz

cem_ka

Üye
x3 kırmızı rengi ilk piyasaya çıkan rengidir bu herkese ilk alanlarda mevcuttur ondan sonra mavisi ve en sonunda pembesi çıktı. kırmızı siyah daha hoş daha zariftir bence ama gerçekten kullanışlı sorunsuz ve tercih edilen bir telefon. ses kalitesi iyi eksiği bence flsh olmaması. kktcde telefoncuyum bizim şimdiki satış fiyatımız 2 gb mmc ile 270 tl dir. tavsiye ederim bence

yardım için çok sağol arkadaşım bende şu an n73 M.E var onun yerine alcam öle flash filan değil benm derdim müzik iyi olsun yeter tipi zaten mükemmel...

n73 e bu telimi tercih eediyon bnce 5800 al

en iyisi 5800 bi 100 120 daha koy 352 liraya onu alıcagına 5800 al 5800 x3 ü ezer geçer

Şekli berbat diyolar bence Şekli ve Sesi olarak ön planda bi telefon çoğu kişi beğeniyo. Telefondan ne istediğinize bağlı s40 işletim sistemi var kulaklığı takmadan radyo dinleyebiliyorsunuz 3.2mp kamera bence gayet iyi 3g si yok wirless yok ben 325 e aldım şuan memnunum hatta film falan izliyorum güzel oluyo yani meraklısı varsa onu da belirteyim

Anußis

Üye
ben marttan beri kullandım çok şahane bir telefondu açıkcası kasası cok sağlam kızaklı bir telefon olmasına ramen cok kaliteli bu fiyata müzik çalar ve tel birleşimi istiyorsan tabiki x3

kullanmasını bilemezsen her telefon kötüdür.bugün aldım daha tek sorun flashı olmaması fakat yükletcem.

çok güzel bir telefon. zarif.alalı 3 hafta oldu.müzik dinlemek için müthiş bir telefon.bi eksisi var kamera flashı yok tam kullanışlı birtelefon seside iyi.tavsiye ederim

hummar

Üye
müthiş bi telefon bnce çoğu dokunmatik telefondan daha iyi...

bizde2

Üye
4 aydır kullanıyorum, telefonu fotaraf ve video içinse okadar iyi değil, telefon 8 gb. hafıza kartını kaldırıyor, kayar kapak mükemmel, çizilme sorunu yok, müzik ve sesler mükemmel, görünüşü gayet şık, 3 kere düşürmeme rağmen gayet sağlam, bataryası sık konuşma yaptığım için bana 5 gün gidiyor, bunun dışında fotoraf sanatçılığı ve film çekmeyip adam gibi tel alacaksan bakma arkana al derim

UmutMK

Üye
Ağustos ayından beri kullanıyorum 1 kere garantiye gitti oda sorun yazılımsaldı güncelleyince sorun çözüldü.
Fiyatına rağmen 450 500 600 tl lik telefonlara taş çıkarıcak cinsten

2 aydır kullanıyorum kötü yorum yapanlar haksızlık ediyorlar kaç kere yere düşürdüm hiç bişey olmadı kamerası ve sesi bu fiyata göre harika ama daha çok parası olanlar daha iyisini alabilirler...

batuone

Üye
2 aydır kullanıyorum kötü yorum yapanlar haksızlık ediyorlar kaç kere yere düşürdüm hiç bişey olmadı kamerası ve sesi bu fiyata göre harika ama daha çok parası olanlar daha iyisini alabilirler...

walla bende çok memnunum telefondan bi arkadaşın önerisiyle aldım hiç öle problemler çıkmadı
not:farklı serilerde hata olabiliyo

sakın almayın internetten virüs kapıyo

var x3 serisi serisi uretim hatalı tavsie etmem