Nokia X3 açılması hakkında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia X3 açılması hakkında ?
Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum telefonu aldığım gün google dan buldum oyun yüklemek için
ertesi gün sorun olmadı ve de bugun bayram bayramınızı kutlarım =). neyse ben şimdi hafıza kartına oyun atıyordum PC den sonra saat 20:15 civarında telefonu kapadım biri rahatsız ediyordu.Ardına açtım telefonu ve PIN kodunu girdim sonra açıldı.Ama telefonda beyaz bi ekran geldi bişey değildir dedim.sonra kapandı telefon baştan açtım gene aynısı oldu yani;

KISACA:
benim nokia x3 alalı 3 gün oldu ve kapattığım zaman beyaz ekran geldi araştırdım birkaç forum ama çözüm bulamadım birde oyunları bu siteden indirdim .jar uzantılı dosyalar idi.

yani benim telefon kısaca beyaz ekran gelip gelip gidiyor buna bir çözüm bulamazmıyız

not:telef10 tamircisine götürmeden olmaz mı eğer çözüm varsa

not2:3 gün içinde telefonu sorunla karşılaştığımdan annem kızabilir

not3: lütfen bir allahın kulu şu mübarek bayramda yardım etsin en azından elinden geldiği kadar...

telefonunun sistemi çökmüş olabilir,
kendin yazılım güncellemesi yapamazsın o cihaza en yakın servise git hallederler, telefonun açılmayacak sadece yeni format işi çözecektir

Konu Sahibi
tahminen kaç para tutar bu iş CLUBNOKIA ?? inş fazla değildir

--------------- Ekleme ---------------

Birde dedin ya çökmüş olabilir diye acaba çökme nedenleri ne olabilir ?? bana kısaca bilgi verebilir misin ?

Bana tamir yapacak yada format atacaksa artık ne yapacaksa Servis onun tahmini miktarı lazım yani en fazla kaç TL tutar ?? ben bunu soruyorum ?

Konu Sahibi
kartla alakalı derken ??

bi allahın kulu yok arkadaş yardım edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...