Nokia x3 00 hard format

Sponsorlu Bağlantılar

SaT_38

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x3 00 hard format
Selam arkadaslar, x3 cihazima hard format atmak istiyorum ama olmuyor. Kapali iken yesil,kirmizi ve kamera tuslarina basili tutuyorum hic birsey olmamis gibi pin sorma bolumu geliyor. Askerim servise filanda goturemiyorum, lutfen yardim..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
telefon x3 02 mi yoksa kızakli olan x3 denmi. Bu telefonların işletim sistemi s40 olduğu için yapmış olduğun işlem geçersiz dir. Symbian için yapılıyor. Yapacağınız tek şey ayarlar dan fabrika ayarlarına tam dönüş olur telefonda ki sorunlar gider.

SaT_38

Üye
    Konu Sahibi
Kizakli olan, guvenlik kodu da yok bende. Ne yapabilirim bu konuda? internette mastercode denedim imei numarasindan olmadi :s

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
mastercod olmaz yemiyor.
USB Data Kablosunu PC’nize bağladıktan sonra Nemesis’i açıp Büyüteç işaretine basıyoruz. ( Gerekli Driver’lar yüklendikten sonra )
Daha sonra Aşağıdaki Resimdeki gibi ayarladıktan sonra ( Tools > Factory Settings Tabı > Factory İşaretle > Reset ) Reset Butonuna basıyorsunuz, ve Telefonunuzun Güvenlik Kodu “12345″ oluyor.Kablo’yu çıkarıp test edebilirsiniz.Nemesis ile işiniz bu kadar..

ayrıca burdan konuyu takip edebilirsin. http://www.maxicep.com/yararli-bilg...irma-anlatimlari-by-reis-i-eagles-153867.html

• Beğen
Tepkiler: PROEXSERT

Üst Alt