Merhaba Nokia E5-00 İçin Hard Format Ve Soft Format'ı Burada Bulabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Trkeer 91

Trkeer 91

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Nokia E5-00 İçin Hard Format Ve Soft Format'ı Burada Bulabilirsiniz.
Merhaba;

Nokia E5-00 Telefonunuz Var Ve Telefonunuza Soft Veya Hard Format Atmak İstiyorsanız Doğru Yerdesiniz.:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

1-)Hard Format Atmak İçin;
Tuşlarımızın Yardımıyla *#7370# Yazıyoruz.Ekranda Tüm Orjinal Telefon Ayarları Geri Yüklensin Mi? Telefon Kapanıp Açılacak Diyor Ve Evet e Basıyoruz Karşımıza Telefonumuzun Güvenlik Kodunu Giriniz Diyor,Genelde 12345 Dir Bu Kodumuz Ama Değiştirdiyseniz Kendi Rakamlarınızı Tuşluyorsunuz. Ve Telefonumuz Kapanıyor.Yaklaşık Hard Format İşi 1-2 Dk Sürüyor.

2-)Soft Format Atmak İçin;
Tuşlarımızın Yardımıyla *#7780# Yazıyoruz.Ekranda Tüm Orjinal Telefon Ayarları Geri Yüklensin Mi? Telefon Kapanıp Açılacak Diyor Ve Evet e Basıyoruz Yaklaşık Soft Format İşi 1-2 Dk Sürüyor.

:oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: 3017 ve telepati75

komutan1

Üye
teşekkürler kardeş eline sağlıkkk..bende de ekranda, 'gitmeyen mesaj' simgesi takılı kaldı gitmeyen mesajım olmamasına rağmen umarım düzelir...

deforze

deforze

Üye
gitmeyen mesaj simgesinin sebebi sim mesajının dolu olduğundandır sim mesajlarını sil gider

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

xsadrettinx

Üye
ya Telefona yanlışlıkla world traveler yüklemişler nokia E5-00 bnm telefon da bi türlü kaldıramadım format atsak neleri kaybederiz sizce :D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
hard formatın doğru olduğuna eminmisin

MaxipmaN

Üye
hard format yanlış ?

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
ya Telefona yanlışlıkla world traveler yüklemişler nokia E5-00 bnm telefon da bi türlü kaldıramadım format atsak neleri kaybederiz sizce :D

bende de E5 var world traveler kendinden yüklüdür silinemez

- - - Eklendi - - -

qwerty klavyeli telefonlar için şöyle format atıldığı söyleniyor:
telefon açılırken shift+space+backspace tuşlarına basılarak format atılıyomuş ben denedim fakat E5-00 da olmuyor yardım ederseniz sevinirim

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
bence dogru hard format. Cunku hersey gidiyo. Telefon sifirlaniyor. Ben hard format icin 7370i kullaniyorum hep.

torro

Üye
saol kardesim

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
peki hard formatin tanimi nedir symbian telefonlarda ?

agktl166

Üye
bende nokia e5 var güvenlik kodu yanlış diyo herhalde değiştirdim ama hatırlamıyorum kodu ne yapmalıym önceki nokia telime hard format atınca düzeliyodu bunda işe yaramıyor. Teşekkürler şimdiden...

• Beğen
Tepkiler: batuhanmalkoc

frkn963

Üye
Arkadaşlar ben o kodları yazıyorum ama bende önce tüm etkin aramaları ve uygulamarı kapatın diyor ama nasıl kapatacağımı bilemiyorum ?

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Arkadaşlar ben o kodları yazıyorum ama bende önce tüm etkin aramaları ve uygulamarı kapatın diyor ama nasıl kapatacağımı bilemiyorum ?

kapatma tuşuna basılı tut paket veri bağlantısı ............ İnternet/wap gprs bitirilsinmi diye sorar evet de sonra kodu gir

- - - Eklendi - - -

peki hard formatin tanimi nedir symbian telefonlarda ?

telefon açılırken atılan formattır ve hafıza kartı dışında herşey silinir ve ayarlar sıfırlanır ör: bellede telefon açılırken menü tuşu + kamera tuşu + ses kısma tuşu, v5 de kırmızı tuş + yeşil tuş + kamera tuşu

batuhanmalkoc

Üye
ben format atamadım kod hatası veriyor . yardım !!

09lugano

Üye
kardeş güvenlik kodu var tuşlama yerine giremiyorum başka format yok mu telefoncuların attıgı

Üst Alt