Nokia X2-01 Yardım Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rahmi1925

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X2-01 Yardım Lazım
Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Nokia X2-01 telefonum beni çileden çıkarmak üzere. Günde en az 5 kez kasıp kapanıyor, çoğu da internette gezinirken. Kendi tarayıcısı haricinde hiçbir şekilde internete bağlanmıyor. Opera Mini, Facebook uygulaması, Mağaza ve diğer tüm kendi orjinal uygulamalarından internete giremiyorum. Kendi tarayıcısından Twitter'a girerken 403 Forbidden (Rate Limit Exceeded) hatası veriyor. 5-6 kez denedikten sonra girebiliyorum. Hafıza kartını taradığımda 500, bazen 1000 virüs çıkıyor. Biçimlendiriyorum, telefona format atıyorum fakat değişen bir şey yok. Deli etti beni bu telefon. Bi çözümü var mı bunun?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hafıza kartını biçimlendirdikten sonra içine aynı dosyaları atıyorsan virüs tekrar girer hafıza kartsız kullanmayı dene.

nefsele

nefsele

Üye
git telefonuna bi usb kablosu al sonra navifirm ve jaf programlarını kullanmayı araştır maxicep'ten okuya okuya telefonuna format at donanımsal bi arzası yoksa telefonun yeni almış gibi olur

rahmi1925

Üye
    Konu Sahibi
git telefonuna bi usb kablosu al sonra navifirm ve jaf programlarını kullanmayı araştır maxicep'ten okuya okuya telefonuna format at donanımsal bi arzası yoksa telefonun yeni almış gibi olur

USB kablom var, hacklemeyi deneyeyim bir de, saol.

ezgilu

Üye
Sorununu giderebildin mi? Eger giderdiysen nasıl hallettin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt