Nokia x2 0.facebook yardım. Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

darkstars

darkstars

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x2 0.facebook yardım. Lütfen
Arkadaşlar Nokia x2 aldım 0 daha 2 gün oldu.. ancak operamini den giremiyorm daha doğrusu hiç bir siteye girmiyor.. vodafone.comdan VODAFONE LIVE - VODAFONE MMS - VODAFONE GPRS Ayarları gönderdim etkinleştiriyorum yine olmuyor.. Menü - ayarlar - yapılandırma - kişisel yaplaındırma (boş) gösteriyor. varsylan yaplındarma ayarı vodafone live. tercih edilen eriş.nkt. vodafone live olarak ayarlı.. vodafone bayisine gittim ayar için biz yapamıyoruz diyor. artık iş çığrığından çıktı yardım edebilrimisinz. Tşkler....

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
opera mini den, ayarlara gir, gelişmiş / bağlantı / buradan vodafone internet veya live yi seç , mümkünse vodafone internet olsun yoksa live ile dene.

darkstars

darkstars

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini (Seçenekler de . Adres Girin-Başlangıç sayfası - yer imleri -araçlar- çık) var.... ben araçlara girdim( geçmiş-ayarlar-yardım) var... ayarlara girdim ama senin bahsettiğin şeyi bulamadım.. :(

----------Eklendi @ 13:15:01 ---------- Yazıldı @ 13:12:18 ----------

Şuanki Ayar Böyle : Vrsy. yplndr. ayrlr.(Vodafone Live) ..... Trch Edln Erş. Nkts.(Vodafone İnternet) ... Kişisel Yplndır ayar.(Boş)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Opera miniden hiç bir siteye giremiyorum demişsin telefonun kendi tarayıcısından herhangi bir siteye girebiliyor musun ?

darkstars

darkstars

Üye
    Konu Sahibi
sadece live.vodafone.com a giriyor oda ücretsiz hizmet zaten.. başkada bi siteye girmiyor :(

----------Eklendi @ 13:22:55 ---------- Yazıldı @ 13:19:22 ----------

Menü - İnternet - Tarayıcı(yani opremini) burdan live.vodafone ye girmedi... ama Menü - İnternet - ANASAYFA dan live.vodafone ye direk gidiyor açlıyor... peki Nokia x2 Menü - İnternet - ANASAYFA ayarını nasıl yapcağz.. galiba sorun operamini de :hmmm

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım sorununu çok iyi kavrayabilmiş değilim ama sana tavsiyem opera mini 'yi telefonundan kaldır. Sonra bütün internet ayarlarını sil. Telefona en baştan internet ayarlarını yap ve tekrar opera mini kurulumunu yap. Yanlış hatırlamıyorsam Nokia 'larda internet ayarının yanında birde birincil seçenek ikincil seçenek falan olmalı ordan da birincil seçeneğe vodafone ayarını seç...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Opera mini ile liveye bağlanmaz zaten, 0.facebok a bağlanmaz. Farklı siteleri denein mesela maxicepi deneyin bakalım bağlanacakmı?

ramazan-kan

Üye
Hiç operadan uğraşma internet ayarı varsa muzik calara gir - seçenekler - indirilenler - adrese git - rsp: sil 0.facebook.com yaz git (rsp nin yazılişi yanlış olabilir.

dj eşref

Üye
kardeş bu ayar Vrsy. yplndr. ayrlr.(Vodafone Live) ..... Trch Edln Erş. Nkts.(Vodafone İnternet// burasıda vodafone live olacak ayrı ayrı olmayacak)

AdeM66_66

Üye
ramazan-kan çok teşekkürler ya kaç gündür uğraşıyodum 0.facebook.com a girmeyi bu sayede buldum eyvallah ...

ramazan-kan

Üye
Bir şey değil

drasielll

Üye
arkadaşlar benm tel sony e. arkadaşın x2 bn kndi telefonumdan m.faceye bedava girmenin yolunu buldum benm yaptğm şyleri sordum x2 de facebooktayken resim,ses,animasyon,çerezler izin ver,smart-fit bnde bunlar açıktı kapatıp m.faceye girdim param gitmedi x2de bunlara bnzer sçnekler var mı nerde olduğunu söylerseniz sevinirim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt