5800 0.facebook sorunu lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
5800 0.facebook sorunu lütfen yardım edin
Arkadaşlar sorun şu.. Telefonu v60 a güncelledim tarayıcı değişti.. Wireless le bağladığımda giriyor.. Vodafone internet paketi olan bi hat taktığımdada çalışıyor ama.. Normal hat takıyorum ayarları vodafone live ya da vodafone internet yapıyorum hata sayfası geliyor.. Adresi kontrol edin.. Web sayfasının adı değişmiş olabilir falan yazıyor.. Nasıl girebilirim var mi bi öneriniz..? Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

goktas19

goktas19

Üye
Normal hat derken?

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
internet paketi falan olmayan

omer1230

omer1230

Üye
müsteri hizmetlerini ara bide vodafone lıve yi kullanma vodafone interneti kullan her zaman

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
ınternet paketı olmayan hat... Bide müşteri hizmetlerini neden arayayimm ?

SHS

SHS

Üye
Ee internet paketi olan hat varken, olmayanla niye girmeye çalışıyorsunki parana yazık değil mi?

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim internet paketim yok benim arkadaşın hattı ile denedim oluyor şu ygs sınavı geçene kadarda internet paketi yapmayacagim ondan 0.face ye girme peşindeyim..

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
yok mu kimse yaa

symbianlover

symbianlover

Üye
wap olarak degil de vodafonenin internet hizmetini kulladigi ayari secmen lazim. Turkcell'de Turkcell WAP yerine Turkcell Internet secilmelidir mesala

anılbaran

anılbaran

Üye
web tarayıcıda iken ayarlar/genel/ erişim noktası /her zaman sor a tıkla. Sonra facebook zeroyu yer imlerine kaydet ve tarayıcıdan çık.tekrar girdiginde çıkan ufak pencereden iptal i sec. yer imlerinden facebook zero ya gir karsına cıkan ekrandan wap ı sec bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt