Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
amerika fiyati 350$ olan telefon turkiyede 1400 tl oluyor. 110$ 350 nin %30 u kadar diyelim 1400 un de %30 u 420 ediyor. 420 tl cok uygun ama tahmin tabiki bu :)

avast

avast

Üye
500 alti gelirse alinir bence gerci lumialar var gm ler var rakip cok artik

smh60

smh60

Üye
450 tl den aşagı gelirse alan çok olur :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Yani ideal

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
nokia'nın şimdiye kadar çıkarıpta türkiyeye gelmeyen cihazını hatırlamıyorum, genelde geliyor ki zaten bu telefon az gelişmiş ve gelişmekte olan pazarlara çıkarıyor özellikle, o yüzden türkiyeye de gelir bence.
Gelmeyen o kadar model varki
6600 abisi 6620
Lumia 900 ve 800
QQ oyun serisinden biri
N850 n750
Vs vs

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 ve 800 türkiyede var zaten şu an, qq serisini duymadım şahsen türkiyeye gelmediğindendir belki, n850 ve 750 de gelişitrici telefonları değilmiydi, dediğin modeller çok uç modeller, daha genel ve son kullanıcı telefonu olup ta türkiyeye gelmeyen yoktur bence, ki bu nokia x te çok genel bir telefon ve çıkarsa da öyle birşey türkiyeye gelir bence.

fatihcvk

fatihcvk

Üye
En azindan lumia 525 in teknik ozelliklerine sahip olabilirdi... Fiyati da zaten gayet makul...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
sadece ram i l525 gibi olsaydı yeterliydi, wp de bazı oyunlarda 1 GB sınırı var, androidte örtülü olarak o sınır var ama en azından yükleyebiliyorsun kasarsa bile, ama Kitkat sürümü zaten 512 MB lı telefonlarda bile rahat çalışacak şekilde optimize edilmiş o yüzden sistem olarak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum rahat ve hızlı çalışır ama bir oyun canavarı da beklemeyin tabiki.nokia MWC etkinliğini canlı yayınlyaacak! geri sayım sayacıyla birlikte yayınladığı ok işaretli logoda gizli bir 'X' harfinin olması Nokia X in tanıtılmasını kuvvetlendiriyor,
işte o logo;

ayrıca zeminin yeşil olması da ekstra bir şüphe, android yeşili:)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sabırla bekliyoruz :)

0MG90

0MG90

Üye
Evet Nokia Android telefon geliyor diyor :D budur :D

smh60

smh60

Üye
Nokia şasırttı beni android düsmanı zannederdim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Nokia cihazlara cok değer veriyor sistem yerlerde olsada reklam ve sempati göklerde .

Emre

Üye

Süper Ötesi ;)

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve meg1ddo
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
cok hos bir tasarim olmus, tek parca mi acaba yoksa batarya cikarilabilir mi?

Emre

Üye
Niye Nokia Logosu Yok :hmmmGörünmüyor :hmmm

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
bütün belirtiler çıkacağı yönünde, bakalım bekliycez artık bir kaç gün kaldı:)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ya çıkmaz ise

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çıkmazsa yok bişey :) nolcakki aynen devam