Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Yıl 2014 hala 512 mb ram... Fiyatı 500'ü gecerse , telefonu alanlar sadece marka fanatikleri olacaktır...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
400 olur sanırım daha ucuzda olabilir

• Beğen
Tepkiler: Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Telefon taksiti kalktığı icin çok vergi yüklemiyorlar galiba umarım ucuza gelir. 110$ diyorlardı.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
O kadar teknolojiye ne gerek var? :D Düşünsene otobüse biniyorsun telefonu bir açıyorsun gazete gibi oluyor. :D Sıkıntı olur.
normal kullanimda katli halde kucuk telefon gibi istedigin zaman da acip tablet gibi kulancan fena olmazdi:ehe 512mb ram diye atliyosunuz da 4.4 ile cok buyuk sorun olmaz diger donanimi cok ust de ram kaldi dusuk. fazla takintilisiniz ben de isterdim ust donanimli ama rami arttirmakla bitmiyo o zaman da maliyet artar. sonra nokia cok iyi yapsa bile almam deyip 512mb ram'e laf edenler var herkes ustune alinmasin ama onlarin keyfiyle is yapsalar ilk uretim icin zarara girebilirler.

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Bana gore piyasaya ( android piyasasina ) general mobile gibi girmelydi... Zamaninda discovery ne kadar sükse yapmisti hatirlarsiniz ... Acikcasi hala da yapiyor ; )

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokia kendine guvenmiyo yada bi bolumunun windowsa satilmasindan dolayi anca bunu yapabildi belki de. ama alt segment android telefon alanlar pisman nokia bu telefonla iyi is gorebilirnokia gm gibi f/p urunu de sunmaz gibi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
O kadar olur nolcaktıki

smh60

smh60

Üye
Galaxy mini ye bir bak :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Nokia kadar dayanikli cihaz yok ama guncellestirme sikinti

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cm desteği kesin :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Cmde yokki orjin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Orjin? :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Lumia 520'den daha ucuz olacak deniyordu. Bakalım :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nokia kadar dayanikli cihaz yok ama guncellestirme sikinti

Daha ilk androidli cihaz, nerden çıkardın ki güncelleme sıkıntısını? WP8'den bahsediyorsan eğer, güncelleme onda sıkıntı değil.

Anil-D

Anil-D

Üye