Emre
Üye
Nokia millete çaktırmadan Jolla ekibini tekrar geri mi aldı yoksa. Amazon kindle taktiği gibi ayrı mağaza denilince aklıma geldi. Bir ara Android uygulamaların kolayca meegoya portlandığını okumuştum. Baktılar Kolay. işe bir de biz el atalım mı dediler acabamicrosoft ne yapıp edip engel olmaya çalışır ama hadi hayırlısıeğer gerçekten çıkarsa bu telefon tam istediğim gibi bişey olacak, hala daha en sevdiğim işletim sistemi meego dur, sızan görüntülerden de bakılırsa Nokia, Meego görünümlü android arayüzü yapmış, swipe yöntemiyle çalışacak bu android o yüzden home tuşu yok, sanal tuşların da olacağını sanmıyorum çünkü olursa ekranın bir kısmı daha gider ve nerdeyse kare gibi bir hal alır o yuzden sanal tuş olmayacak sadece geri tuşu ve N9 daki gibi swipe yöntemine dayalı bir sistem olacak gibi. yada öyle birşey istiyorum
meegonun tüm mühendisleri ayrıldı mı nokiadan bilmiyorum ama resimlerden arayüzün ve kullanımın meego ya benzediğini görüyorum, belki de hala meego çalışanları vardır nokiada, meegoyu uzun süre kullandım ufak bir işlemle bazı android uygulamalrını rahatça çalıştırıyordu ama buna gerek kalmadı zaten cihaz android olacak (gerçekleşirse) ve meego görünümlü bir android olacak gibi.zaten şimdiki asha işletim sistemi de meego dan esinlenmiş. arayüz, 3 ana ekran arası swipe geçiş vs. demek hala eski meego çalışanlarından bazıları devam ediyor nokiada hepsi ayrılmamıştır.Nokia millete çaktırmadan Jolla ekibini tekrar geri mi aldı yoksa. Amazon kindle taktiği gibi ayrı mağaza denilince aklıma geldi. Bir ara Android uygulamaların kolayca meegoya portlandığını okumuştum. Baktılar Kolay. işe bir de biz el atalım mı dediler acaba
Evetttt be hadi çık biran önceNormandy prototipi
Hadi bakalım artık Mart'ı halatla çekiyorum25 mart
Zaten çozebilse idik/idiler şimdiye batmış olurdu NokiaArkads bu nokiayi cozemedim vala :/
Abi çok iyi duruyor ya bu telefon çıkmalı hemenBuda evleaks dan
Bizde CyanogenMod yuklerizArkadaşlar sanırım bu telefonun amacını anladım resimde görünen arayüz wp arayüzü bu telefon andtoidli ve android kullanıcılarına wp arayüzünü göstermek için çıkacak yani wp ye ilgi toplamak amaçlıcihazın adıda bu yüzden normandy melez telefonumuz hayırlı olsun
bu android arayüz klasik androidten çok wp8 metro arayüzüne benzemiş, microsoft mu zorladı neBuda evleaks dan
Benimde planım bu yöndeBizde CyanogenMod yuklerizBedava verseler Windows Phone almam
nokiadır bu şimdi öyle bi cihaz çıkarır ki mod falan da yüklenmezBenimde planım bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?