papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Microsoft gdr2 güncellemesini tamamlayıp firmware düzenlemeleri için oem firmalara gönderdi. Fakat firmaların firmware düzenlemelerini beklemeden kendisi direk olarak güncellemeyi başlatıcak,daha sonra firmware düzenlemesini tamamlayan firmaların güncellemeleri de ayrı olarak yayınlanacak
Yani bu durumda MS'in GDR2'si + Nokia'nın PR2'si olmak üzere iki tane güncelleme alacağız değil mi? MS başlattı demişsin ya o zaman bir iki hafta içinde dağıtım olur yani
Bende böyle olacağını tahmin ediyordum...Arkadaşlar internette yanlış okumadıysam Microsoft'un güncellemeleri doğrudan yayınlamak yerine üreticilere gönderdiği, üreticilerin bunun üzerine kendi özelleştirme ve güncelleştirmelerini ekledikten sonra tüm paket olarak yayınlayacakları yazıyordu.
Yani Nokia açısından bakarsak, Microsoft'un GDR2'si Nokia'nın AMBER güncellemesinin içeriğinde gelecek.
Microsoft başlatmadı. Sadece güncelleme pakedi tamamlandı ve üreticilere gönderildi.
Arkadaşlar internette yanlış okumadıysam Microsoft'un güncellemeleri doğrudan yayınlamak yerine üreticilere gönderdiği, üreticilerin bunun üzerine kendi özelleştirme ve güncelleştirmelerini ekledikten sonra tüm paket olarak yayınlayacakları yazıyordu.
Yani Nokia açısından bakarsak, Microsoft'un GDR2'si Nokia'nın AMBER güncellemesinin içeriğinde gelecek.
Bugün bir sözde teknoloji sitesinde bir haber gördüm. Haberde gdr3'ün sene sonu hatta 2014 başlarına kaldığı wp.8.1 güncellemesinin ise daha da uzak bir tarihe kalabileceği yönünde bir bilgi geçmişler. Hatta gdr3'ün geç çıkacak olmasına kanıt olarak da Nokia'nın 6inçlik phablet cihazı sene sonu veya 2014 başlarında çıkarmayı planlaması olarak gösterilmiş. Bununla ilgili özellikle yabancı kaynaklarda bir haber gören var mı?
Peki o teknoloji sitesinin kaynağı neresiymiş
Ben tahmin ediyorum aslında ama söylemek yerine sözü Cem Yılmaz'a bırakayım.
[video=youtube;xFjV8cD0mXI]http://www.youtube.com/watch?v=xFjV8cD0mXI[/video]
İşlerine gelmiyor da o yüzden Özgür.He he he ben o sözde teknoloji sitesinin yalancısıyım valla bana kızmayınHaberi görünce küfürü bastım zaten ve üstüne girip yorum yazdım haberin altına ama nedense benim yazdıklarımı hiç onaylayıp yayınlamıyorlar Halbuki sadece gerçekleri söyleyip, eleştiri yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?