Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia World 2011'de Belle Güncellemesi Yüklü Telefonlar Görüntülendi!
Sponsorlu Bağlantılar
SilentOne
Üye
belle gelmesse once gider iphone 4s alırım c6-01 ide istanbuldaki asıl nokia merkezine fırlatırım
Makale_Helvetia
Üye
4s de kamera odak ve şarj sorunu varmış uzak dur sonra bu günleri çok ararsın
okitox
Üye
c6'nin diğer symbian'lardan hiç bi farkı yok bana göre ekranı dışında. Bi tek c7'deki nfc farkı var bir de. Üvey olacak bi durumu yok.
Makale_Helvetia
Üye
​aynen öyle.bayramda da kamerasını tam anlamıyla test etmiş olacam makedonya da resimler çekerek
Nokia'nın desteği bu kadar olur işte. Adamlar kaç sene önce çıkarttığı iPhone 3GS'e hala destek veriyor bizim telefonlar daha yeni onlara destek vermiyor. Bir daha Symbian'a da elimi sürmem Nokia'ya da.
SilentOne
Üye
zaten nokia cozuttu artık yha xD
^BaRoN^
Üye
Hocam cıvımayak. Madness hocam doğru söylüyorsun alalı daha 2-3 ay oldu aldığımdan beri annadan başka güncelleme veya oyun çıkmadı ve fark ettim hep c6-01'i dışlıyor adiler.
Makale_Helvetia
Üye
yani sızıntı anna ve belle bile sadece n8 e geldi..yok muydu c6ya da çıkartacak bir babayiğit?
S.E.C.R.E.T
Üye
hepinix haklisiniz yaza para biriktirip android alacam
bekir23
Üye
ya arkadaşlar video izlerken birsey dikkatimi cekti n8 yazılım sürüme baktığın da 2011 10 18 diyoo o zaman bu yakın da gelmesi gerekiyor belle değil mi yanlışmı gördüm.
SilentOne
Üye
aralıkta anca gelir
canberk99
Üye
Nokia C6-01 Üvey Evlat Filan Değil !!! Bi Aralar Bende Kullanıyodum Sadace Diğer Symbian'lara Göre Ekranı Küçük !!
polluxea♪
Üye
tamam dostum sakin ol
SilentOne
Üye
sorun yok sıkıntı etmeyin gelecek anna gibi oda gelicek
S.E.C.R.E.T
Üye
18 Kasım kesin geliyo yada o hafta içinde benim düşüncem bu
SilentOne
Üye
kasım ayı içinde gelsin şehir merkezinde biyerimi açıpta gezmeyen
qsaw
Üye
oradan buraya uçak bileti kamamış bi bakmışız yeni yılda anca gelmiş
Hem gelse bile ilk piyasaya sürüldüğünde siteler felan kilitlenicek sonra hatalar olacak forum hata olanlarla dolacak bu olğan şeyler ama inş. hayırlısı olur
S.E.C.R.E.T
Üye
11 kasım 25 kasım arası kesin geliyor bence
^BaRoN^
Üye
İnşallah gelir gelirse sana bir eywallah deriz....