Nokia World 2011'de Belle Güncellemesi Yüklü Telefonlar Görüntülendi!

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
belle gelmesse once gider iphone 4s alırım c6-01 ide istanbuldaki asıl nokia merkezine fırlatırım :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
4s de kamera odak ve şarj sorunu varmış uzak dur sonra bu günleri çok ararsın :)

okitox

okitox

Üye
c6'nin diğer symbian'lardan hiç bi farkı yok bana göre ekranı dışında. Bi tek c7'deki nfc farkı var bir de. Üvey olacak bi durumu yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​aynen öyle.bayramda da kamerasını tam anlamıyla test etmiş olacam makedonya da resimler çekerek

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
C6-01'i dışlıyor adiler:off:

TheMadness

TheMadness

Üye
C6-01'i dışlıyor adiler:off:
Nokia'nın desteği bu kadar olur işte. Adamlar kaç sene önce çıkarttığı iPhone 3GS'e hala destek veriyor bizim telefonlar daha yeni onlara destek vermiyor. Bir daha Symbian'a da elimi sürmem Nokia'ya da.

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten nokia cozuttu artık yha xD

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hocam cıvımayak. Madness hocam doğru söylüyorsun alalı daha 2-3 ay oldu aldığımdan beri annadan başka güncelleme veya oyun çıkmadı ve fark ettim hep c6-01'i dışlıyor adiler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yani sızıntı anna ve belle bile sadece n8 e geldi..yok muydu c6ya da çıkartacak bir babayiğit?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
hepinix haklisiniz yaza para biriktirip android alacam

bekir23

Üye
ya arkadaşlar video izlerken birsey dikkatimi cekti n8 yazılım sürüme baktığın da 2011 10 18 diyoo o zaman bu yakın da gelmesi gerekiyor belle değil mi yanlışmı gördüm.

SilentOne

SilentOne

Üye
aralıkta anca gelir :)

canberk99

Üye
Nokia C6-01 Üvey Evlat Filan Değil !!! Bi Aralar Bende Kullanıyodum Sadace Diğer Symbian'lara Göre Ekranı Küçük !!

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tamam dostum sakin ol :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
sorun yok sıkıntı etmeyin gelecek anna gibi oda gelicek

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
18 Kasım kesin geliyo yada o hafta içinde benim düşüncem bu

SilentOne

SilentOne

Üye
kasım ayı içinde gelsin şehir merkezinde biyerimi açıpta gezmeyen :)

qsaw

qsaw

Üye
:eheoradan buraya uçak bileti kamamış bi bakmışız yeni yılda anca gelmiş :ehe

----------Eklendi @ 23:46:39 ---------- Yazıldı @ 23:44:52 ----------

Hem gelse bile ilk piyasaya sürüldüğünde siteler felan kilitlenicek sonra hatalar olacak forum hata olanlarla dolacak bu olğan şeyler ama inş. hayırlısı olur

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
11 kasım 25 kasım arası kesin geliyor bence

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
İnşallah gelir gelirse sana bir eywallah deriz....

Üst Alt