SheFy
Üye
bi bas git hacı işine markette reklam atan uygulamaları virüs sanan adamlarla uğraşıyoz varya. Linux çekirdeğinin en önemli özelliği neydi bi hatırla bakalım. Androidden virüs kapan adam getir kanıtla bana kendime 90 gün ban atıyım
Çok şey söylerdim. Burda işi iyi bilenler bile bunu söylüyor. Ben ne anlatsam hepsine karşı çıkacağını biliyorum. Bu yüzden polemiğe girmeyeceğim. İsmin çok güzelmiş
- - - Eklendi - - -
nereye batıyormuş. Yok öyle bi dünya, herkes kendi tarafını baştan seçmiş. Taraf değiştirerek birbirini yıkmak çok zor. Nokia erken davransaydı belki.
Kardesim hangi sistemin ne seviyede oldugunu gayet iyi biliyorum. Ayrica dedigin gibi polemige bosuna girmeyelim. Firmalar yuzunden tartismamiz cok sacmaFakat sunada bir aciklik getireyim. Amacim nokiaya karsi bir zitlik degil. Htc de wp yapti ama ben onuda begenmiyorum.
Polikarbonla(plastik) htc one in tek kasa aliminyumunu karailastiriyosun bide bukuluyo diyosun gercekten tebrik ediyorum seni. Sana gelince chromium a laf edebilcek kadar yurek varsa kanitlarini belgelerinide goster gorelim. Kernelden engellenmis olan virusler sistemin ustunde sadece gezinir baska hic bisey yaoamaz. Bos zamaninda bi linux dene
Polikarbonla(plastik) htc one in tek kasa aliminyumunu karailastiriyosun bide bukuluyo diyosun gercekten tebrik ediyorum seni. Sana gelince chromium a laf edebilcek kadar yurek varsa kanitlarini belgelerinide goster gorelim. Kernelden engellenmis olan virusler sistemin ustunde sadece gezinir baska hic bisey yaoamaz. Bos zamaninda bi linux dene
gene symbiani biraktgı gibi bırakırsa şaşmam
Chromium Admin Organization:Google Inc.
Chormium google a ait değil. Bu motoru yandexte, opera da, maxthon da kullanıyor. Google chrome bu motoru kullanan ilk tarayıcı. Bazı sitelerden virüslü eklentiler kuruldu bir iki tıklamayla otomatik kuruluyor. Ve kaldıramıyorsun, yaşadım biliyorum. Devamlı linux dene vs. Diyorsun. Linux u ben nerde kötüledim? Çekirdek sayesinde gelişen ne yazılımlar var. Linux u kötüleyen biri yoktur zaten bu dünyada. Ben sadece güvenmediğim şirket google dedim. Konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. Ben düşüncelerimi söyledim. Bana katılmak zorunda değilsin, google ın avukatlığını yapmak zorunda da değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?