Nokia wi-fi ayarları nasıl yapılır ??? *****

Sponsorlu Bağlantılar

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
Nokia wi-fi ayarları nasıl yapılır ??? *****
ARKADAŞLAR ÇOK KISA BİR ZAMAN İÇİNDE İNŞ. Wİ-Fİ ÖZELLİĞİNE SAHİP BİR TELEFON ALICAM.(n95 veya n96) AMA WİFİ(WİRELESS) AYARLARI NASIL YAPILIR NERDE ÇEKER NASIL ÜCRETLENDİRİLİR BİLMİYORUM, KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLEDE AÇIKCASI YAPMAK İSTEMİYORUM. KENDİM LİMANDA ÇALIŞIYORUM BAZEN GECE VE GÜNDÜZ İŞ OLMUYOR BENDE TELEFONUMDAN İNTERNETE GİRMEK İSTERİMDE AKLIMA TAKILAN VE DUYDUKLARIM şunlar : 1)IP NUMARASI GİBİ BİR NUMARA VARMIŞ O ŞİRKETİN YANİ NERDE BULUNURSAN EN YAKIN WİRELESS İN NUMARASIYMIŞ. 2)KONTÖR YİYORMUŞ(HEMDE ÇOK) BUNA İNANMADIM AMA NEYSE... 3)DOĞRU DÜZGÜN ÇEKMİYORMUŞ VE SÜREKLİ KESİLİYORMUŞ MESAFEDE ÇOK ÖNEMLİYMİŞ. 4)FACEBOOK VE MSN GİBİ ŞEYLERİ AÇMIYORMUŞ VE VİDEO SEYREDİLEMİYORMUŞ AYARLARI LAZIMMIŞ,TELEFONUN İŞLEMCİ HIZIDA BU KONUDA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ... EVET ARKADAŞLAR KARDEŞLER,BENİM DUYDUKLARIM BUNLAR,BU KONUDA BİLGİ GÖRÜŞ SAHİBİ OLAN,KULLANAN ARKADAŞLAR BİLDİKLERİNİ VE GÖRÜŞLERİNİ YAZARSA SEVİNİRİM... VERİLEN CEVAPLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ARKADAŞLAR ÇOK KISA BİR ZAMAN İÇİNDE İNŞ. Wİ-Fİ ÖZELLİĞİNE SAHİP BİR TELEFON ALICAM.(n95 veya n96) AMA WİFİ(WİRELESS) AYARLARI NASIL YAPILIR NERDE ÇEKER NASIL ÜCRETLENDİRİLİR BİLMİYORUM, KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLEDE AÇIKCASI YAPMAK İSTEMİYORUM. KENDİM LİMANDA ÇALIŞIYORUM BAZEN GECE VE GÜNDÜZ İŞ OLMUYOR BENDE TELEFONUMDAN İNTERNETE GİRMEK İSTERİMDE AKLIMA TAKILAN VE DUYDUKLARIM şunlar : 1)IP NUMARASI GİBİ BİR NUMARA VARMIŞ O ŞİRKETİN YANİ NERDE BULUNURSAN EN YAKIN WİRELESS İN NUMARASIYMIŞ. 2)KONTÖR YİYORMUŞ(HEMDE ÇOK) BUNA İNANMADIM AMA NEYSE... 3)DOĞRU DÜZGÜN ÇEKMİYORMUŞ VE SÜREKLİ KESİLİYORMUŞ MESAFEDE ÇOK ÖNEMLİYMİŞ. 4)FACEBOOK VE MSN GİBİ ŞEYLERİ AÇMIYORMUŞ VE VİDEO SEYREDİLEMİYORMUŞ AYARLARI LAZIMMIŞ,TELEFONUN İŞLEMCİ HIZIDA BU KONUDA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ... EVET ARKADAŞLAR KARDEŞLER,BENİM DUYDUKLARIM BUNLAR,BU KONUDA BİLGİ GÖRÜŞ SAHİBİ OLAN,KULLANAN ARKADAŞLAR BİLDİKLERİNİ VE GÖRÜŞLERİNİ YAZARSA SEVİNİRİM... VERİLEN CEVAPLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .....
Hepsine tek tek cevap yazmayacağım.külliyen yanlış.vireles de beleşdir.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım öncelikle ,senin bağlanacağın modem in ne kadar mesafede olduğu önemli bu modem in çekim mesafesine bağlı 50 metreden çeken modem de var 200 metreden çeken modemde var ,ayrıca bağlanacağın modem in şifreli olması halinde bu şifreyi bilmeden o modem e bağlanamassın, zaten telefondan bir modem ile bağlantı kurduğun zaman telefonda sinyal gücü % oranında telefonun ekranın da gözükür yani sinyallerin telefona ne kadar güçlü geldiğini gösterir buna görede internetin hızı değişir. kontör gitme diye birşey olmaz, video seyredebilirsin. çok uzun anlattım galiba . bir de şu var bazı modemlerde kısıtlama oluyor mesela okullarda ki modem lere bağlanıyorsun ama sadece MEB in sitesine girebiliyorsun. sormak istediğin ve kafana takılan birşey varsa yada eksik anlattığım tekrar sorabilirsin.

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle ,senin bağlanacağın modem in ne kadar mesafede olduğu önemli bu modem in çekim mesafesine bağlı 50 metreden çeken modem de var 200 metreden çeken modemde var ,ayrıca bağlanacağın modem in şifreli olması halinde bu kodu bilmeden o modem e bağlanamassın, zaten telefondan bir modem ile bağlantı kurduğun zaman telefonda sinyal gücü % oranında telefonun ekranın da gözükür yani sinyallerin telefona ne kadar güçlü geldiğini gösterir buna görede internetin hızı değişir. kontör gitme diye birşey olmaz, video seyredebilirsin. çok uzun anlattım galiba . bir de şu var bazı modemlerde kısıtlama oluyor mesela okullarda ki modem lere bağlanıyorsun ama sadece MEB in sitesine girebiliyorsun. sormak istediğin ve kafana takılan birşey varsa yada eksik anlattığım tekrar sorabilirsin.
verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim hakan kardeşim sağolasın aydınlattın beni ...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım öncelikle ,senin bağlanacağın modem in ne kadar mesafede olduğu önemli bu modem in çekim mesafesine bağlı 50 metreden çeken modem de var 200 metreden çeken modemde var ,ayrıca bağlanacağın modem in şifreli olması halinde bu kodu bilmeden o modem e bağlanamassın, zaten telefondan bir modem ile bağlantı kurduğun zaman telefonda sinyal gücü % oranında telefonun ekranın da gözükür yani sinyallerin telefona ne kadar güçlü geldiğini gösterir buna görede internetin hızı değişir. kontör gitme diye birşey olmaz, video seyredebilirsin. çok uzun anlattım galiba . bir de şu var bazı modemlerde kısıtlama oluyor mesela okullarda ki modem lere bağlanıyorsun ama sadece MEB in sitesine girebiliyorsun. sormak istediğin ve kafana takılan birşey varsa yada eksik anlattığım tekrar sorabilirsin.
çok teşekkür ederim hakan kardeşim sağolasın aydınlatın beni.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim hakan kardeşim sağolasın aydınlattın beni ...

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkür ederim hakan kardeşim sağolasın aydınlatın beni.

rica ederim kardeşim şimdilik aklıma gelen bunlar, bunların dışında merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.

cakal9292

Üye
arkadaşlar bende japon malı iphone war okulda wirelees var ama giremedim hiç bi siteye sadece meb in sitesine mi girebiliyoruz okulda ? ha bide bi ayar filan lazım mı yoksa rahatlıkla girebilirmiyiz? bi yardımcı olursanız sevinirim

asgz

asgz

Üye

Wifi için telefonda bir ayar yapanız gerekmez / şart değil, standart ayarları kullanırsınız.
Alacağınız telefon symbian işletim sistemine sahip bir telefondur öncelikle bunu bilmeniz gerekiyor. Symbian nedir ne değildir maxicep te araştırma yaparak cevap bulabilirsiniz
1- ip numarası bambaşka bir şey, telefonla uzaktan yakından ilgisi yok
2- kablosuz internet tamamen ücretsizdir, çünkü internete operatör üzerinden bağlanmaz, modem aracılığı ile bağlanırsınız, bilmeniz gereken tek şey modemin ş i f r e s i d i r,
( böyle yazdım çünkü buraya ş i f r e yazdığınızda o yazı ne hikmetse ''kod'' kelimesine dönüşüyor çok ilginç )
3- modemin kapsama alanındaysanız kesilmez, kapsama alanının sınırındaysanız kesilir, gider gelir,
4- maxicepi incelerseniz msn programlarını bulabilir, facebook'a bağlanıp, youtube tan video izlemenin yolunu öğrenebilirsiniz.

mustafa görmen

Üye
sony ericsson g705 kullanıyorum wifi den nete bağlancm zaman şifre soruyor giriyorum şebekeye bağlanılamdı hatası veriyo fakat sinyal gücü yüksek şimdin teşekkür ederim arkadaşlar yardım edin nası olucak

sert1970

sert1970

Üye
slm arkadaşlar ben de e63 var wifi yi ariyorum buluyorum balan diyorum şifre istiyor giriyorum balanmaya calışıyor ama wifi bulunamadı diyor ne yapmam lazım acil yardım ederseniz sevinirim tşk

GothLies

GothLies

Üye
Arkdslr bnde x6 var dün wi-fi'yı kullanablyordum ama bugun olmuyor.Sinyal düşüktü ama açılıyodu.Hala düşük ama bugun acılmıyo ne yapmam lazım ayar fln mı gerekio IP adresi mi girmem lazm yardm edersenz sevnrm

DilaraB.

Üye
Arkadaşlar meraba, benim nokia 5800ım var faturalıyım wifi de var. Ama bağlanamıyorum bağlandığında 2 dakika sonra kapanıyo bunun belirli bi ayarı varsa yardımcı olabilir misiniz? :hmmm

DilaraB.

Üye
Meraba arkadaslar bende nokia 5800 var onda wifi de var ama bağlanamıyorum bağlandığımdan bir süre sonra kesiliyo ? Belirli bi ayarı falan varmı varsa yardımcı olur musunuz?:hmmm

snn006

Üye
sa beyler biri yardımcı olursa çok sevinirim bende kore malı samsung galaxy s 2 var wifi ye tıklıyorum ok diye bi yazı çıkıyo sonra gidiyo bi anlamadım.Bana yardımcı olurmusunuz