Tmobile
Üye
normal kulakiçini nasıl kulağına takıyorsun onuda kulağına takcan hem bi rahatlığı var boynunada takabiliyorsun yani çıkarınca düşmüyor sakın yanlış anlama .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu var ama çok güzel görünmüyor.
Hocam o koca kulaklığı nasıl taşıyacağımBide ne biliyim tuhaf geliyor
normal kulakiçini nasıl kulağına takıyorsun onuda kulağına takcan hem bi rahatlığı var boynunada takabiliyorsun yani çıkarınca düşmüyor sakın yanlış anlama ..
normal kulakiçini nasıl kulağına takıyorsun onuda kulağına takcan hem bi rahatlığı var boynunada takabiliyorsun yani çıkarınca düşmüyor sakın yanlış anlama ..
sizin fikriniz tabi bize fikir vermek düşüyor ama kulakiçinden daha iyi ses verceğine emin olabilirsin aynı paraya 4 rengini alabilirsin .Biraz düşüniyim ama sanki taşıması zor gelecek gibi.
arkadaşlar bu ürünlerin sahtesi piyasada çok dolaşıyor, alırken güvenilir yerlerden alın. Kulaklığı bozulan arkadaşlarında sahte olanını almış olma ihtimali var.
herkes satın alıyor ama siz güvenmeyin. adamlar bize çakma satıyor nasıl olsa.şahsen internete pek güvenemiyorum, nokia shoplarda da satılıyor bu kulaklıkları bi kaç kez gördüm. Bence böylesi daha güvenli. Pahalı bile olsa en azından için rahat olur orjinalliğinden.
benim tavsiyem onu almaktansa bunu almanız bende mavisi var ses kalitesi çok iyiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız..
şuan Kendim Kullanıyorum Arkadalarınız yanlış biliyor Hatta Nokia Sitesine Girerseniz Gorursunuz 1.sırada coloud knock diye yazıyor.Hocam bazı arkadaşlarım bu kulaklığın Nokia tarafından yapılmadığını ve yapan markanın çok kalitesiz olduğunu söyledi. Siz kullandınız mı?
kulak içi kırmızı beats alabilirsin sarı da var ama markasını hatırlamıyorum.820 yanında verilen kulak içi kulaklıklardan hiç memnun değilim 4 - 5 başlıktan hiç birini kulağıma uyduramadım hemde kulaklığın biri bozuldu yeni bir tane de ben alıcam.
Çok büyük kalite aramıyorum sadece telefonum rengi sarı olduğu için renk sarı olursa sevinirim ve kafa üstüne takılandan olmasın.
Bu konuda bir tavsiyede bana verirmisiniz ?
şuan Kendim Kullanıyorum Arkadalarınız yanlış biliyor Hatta Nokia Sitesine Girerseniz Gorursunuz 1.sırada coloud knock diye yazıyor.
kulak içi kırmızı beats alabilirsin sarı da var ama markasını hatırlamıyorum.
kulak içi kırmızı beats alabilirsin sarı da var ama markasını h820 yanında verilen kulak içi kulaklıklardan hiç memnun değilim 4 - 5 başlıktan hiç birini kulağıma uyduramadım hemde kulaklığın biri bozuldu yeni bir tane de ben alıcam.
Çok büyük kalite aramıyorum sadece telefonum rengi sarı olduğu için renk sarı olursa sevinirim ve kafa üstüne takılandan olmasın.
Bu konuda bir tavsiyede bana verirmisiniz ?
hangi sarı ? Bakıyım internetten aklımda çok model var ama.Ben o sarıyı almayı düşünüyorum o zaman. Teşekkürler.
Edit: 100TL'ye kadar bulabileceğim (Ebay, hepsiburada vs.) başka kulak içi öneriniz var mı?
kulak içi kırmızı beats alabilirsin sarı da var ama markasını h
hangi sarı ? Bakıyım internetten aklımda çok model var ama.
en iyisi Bence.WH-520
tabikide var nokia coloud pop 40tlWH-520 ayarında Kulak içi önerisi var mı fiyatta çok iyiymiş
tabikide var nokia coloud pop 40tl
coloud pop u d%r de bulabilirsin .Coloud Pop'u bulamadım ben hepsiburada, n11 gibi bir sitede bulabilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?