Benim kulaklık gerçekten sağlam ve gayette memnunum günde 4-5 saat kulaklıktan müzik dinleyen biri olarak yıllardır nerdeyse 10u geçkin kulaklık yıprattım.Şuan elimde en sağlam olarak monster var(Zaten bu markayı diğer markalarla karşılaştırma yapanların aklına şaşarım ben abi).Ama bendeki nokia kulaklığı piyasadaki 50-60 tl lik kulaklıklardan iyidir çünkü kenarda tuttugum 70 tl lik philips kulaklığım var ondan iyi ses veriyor.
htc kulaklıkları çok güzel bu arada 70 e philips almak yerine htc telefonların beats audio kulaklıklarını satıyolar sahibindende 130 tl onu alın bence)

vay arkadaş kutu iceriginde kulaklik var da begenmiyorsunuz. Biz ne yapalim bir şarj aleti bir telefon çıktı kutudan![]()

çok üzüldüm 
yok hocam Philips kulaklıklar güzel ben kullanıyorum çok memnunum

Philips de iyi ona lafım yok kullandığım kulaklık zaten güzel kablosu olsun sesi olsun gayet iyi kulaklık ama demek istediğim Nokia'nın 920nin yanında verdiği kulaklığında ondan kötü bi yanı yok.O kadar ücretli bi kulaklıkla yarışır bi kulaklık veriyor gidipte 15-20 tllik kulaklıkla kıyaslanmaz bence çıkan kulaklık çunku benimki kıyaslanmayacak kadar iyi![]()

Dolby olayını çok abartmayalım. Yani çok da bir etkisi olmuyor sese. iphone5 ile müzik dinledim. gerçekten adamlar güzel yapmış. yumuşak kulak tırmalamayan bas ve tizleri gayet güzel bir sesi var. acaba kulaklıktan mı kaynaklanıyro diye düşünüp kulaklığını 820'ye taktım. orjinal 820 kulaklığı nasıl ses veriyorsa iphone kulaklığını 820'ye takınca aldığım ses de aynıydı. hiç fark yoktu. ses kalitesi telefondan kaynaklanıyormuş. ses seviyesi olarak 820 baya bi fazla iphone5'ten. ama kalitede geri kalıyor.
Benim 625'de Felç.