Nokia verdiği kulaklıktan utanmalı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia verdiği kulaklıktan utanmalı
Az önce lumia 620 nin kendi kulaklığını kullanayım dedim kullanmaz olaydım öyle dandik bir kulaklık yok ne bas var ne ses kalitesi yazıklar olsun!İyikide Philips kulaklığım var.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba

serecans

serecans

Üye
evet o kulaklıklar dandik bende Monster aldım gayet güzel

• Beğen
Tepkiler: evensan

sympatico

Üye
Pazardaki 5 liralık kulaklığın üstüne Nokia yazısı basıp kutuya atmışlar

ama 820 ve 920 inki kulakiçiydi , onların ki kaliteli sanırsam

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
evarietyw

evarietyw

Üye
Kardeşim lumia 720 aldı onun kulaklığı da çöp :)

skynet

Üye
Ben direk çöpe attım :ehe

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Enteresan ya Dolby ses sistemi bulunmuyor mu sizin telefonlarda da? Ama bulunmuyorsa bile kulaklık sanki normal çünkü diyelim galaxy ace2 veya xperia neov gibi performans denklerinin kulaklıkları da ustun kalite değil

skynet

Üye
Dolby ses olayını ben hiç sevmedim sesin kalitesini bozuyor sanki :hmmm

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Mm zannetmiyorum yani farklı düşünüyoruz bası çok düzgün veriyor htcdeki dr.dre sisteminden daha sağlam bana göre ama bu zevk meselesi sen bası çok sevmezsin tizi daha çok seversin öyle olunca kullanılan ses sistemi de zevklere ayrılır ve zevkler de tartışılmaz :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokia artık kulaklık yapamıyor 7–8 sene önce daha iyilerini yapıyordu 6280'ler symbian olmayan java desteği olmayan telefonların kulakları çok iyiydi. Sonra koca koca kulaklıklar yaptı kulağa sığmıyordu. Sonra az ses çıkaranlar falan. Lumia gibi bir telefona yakışmamış.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar ses ayarlardaki ayarları değiştiriniz cidden dolby iyiyleştirme yapıyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
sizin yine pek kaybınız yok . bizde aslanlar gibi beats var ama tam performans kullanmak için sağlam bir kulaklık almak lazım içinden çıkan kulaklık ne kulağa oturuyor ne bas veriyor : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
sizin yine pek kaybınız yok . bizde aslanlar gibi beats var ama tam performans kullanmak için sağlam bir kulaklık almak lazım içinden çıkan kulaklık ne kulağa oturuyor ne bas veriyor : )

Htc 8S te Lymiamın kulaklığını test ettim iyiydi

luckysleven

luckysleven

Üye
Htc 8S te Lymiamın kulaklığını test ettim iyiydi

Ben note2 nin kulaklığını kullanıyorum baya iyi ses alıyorum bir kulaklığa 100-150 lira vermek pek mantıklı gelmedi yada arabaya bağlıyorum trafiğe girmekten keyif alıyorum : )

- - - Eklendi - - -

ama beats in orjinal kulaklığı ile de denedim vay be dedirtti : )

Dtn

Üye
Zaten telefonla bir gelen kulaklıklardan çok şey beklememek lazım. 920ninki çok kötü değil ama yeteri kadar tatmin etmiyor, kendi kulaklığımı kullanıyorum ben.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
920 kulaklık gayet memnunum ben

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Bence de

partyhard

Üye
htc beatsbydre veriyodu bi ara

sekajmer

sekajmer

Üye
Çok kulaklık denedim sadece tek lumia nınkinden iyi olan kulaklık Best kulaklık araştırın Best kulaklığı çoook pahalı ama ;) sonuç : kulaklık bence süper tip olarakta rakipsiz hani ;)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benim kulaklık gerçekten sağlam ve gayette memnunum günde 4-5 saat kulaklıktan müzik dinleyen biri olarak yıllardır nerdeyse 10u geçkin kulaklık yıprattım.Şuan elimde en sağlam olarak monster var(Zaten bu markayı diğer markalarla karşılaştırma yapanların aklına şaşarım ben abi :D ).Ama bendeki nokia kulaklığı piyasadaki 50-60 tl lik kulaklıklardan iyidir çünkü kenarda tuttugum 70 tl lik philips kulaklığım var ondan iyi ses veriyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 920 nin yanından verilen kulaklık değeri 100 150 tl lik kulaklıkla eşdeğer kalitedeymişki hiç şüphem yok

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Üst Alt