Nokia Update ten Güzel twitler N8 ve E7 ler bi bakın hele..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brifing

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Update ten Güzel twitler N8 ve E7 ler bi bakın hele..
arkadaşlar bugun içinde symbian belle ile ilgili(daha önce hiç atmadı belirteyim) 2 tane twit attı birini az önce gördüm gündüz 'symbian belle n8 ve e 7 için onaylandı.' yazdı..şimdi gördüğümde ise 'symbian belle n8 ve e7 için geliyor yazdı'' burası resmi sayfası değil fakat sizde bakarsanız tüm yazdıkları doğru olan şeyler..fakat tek sorunum bu adamlara kaç kez söylememe rağmen linkleri çalışmıyor bizim türk dns lernden midir nedir anlam veremedim cvp da vermiolar kimseye zaten..buyrun resimler..

realplayer2

realplayer2

Üye
kardeşim sana zahmet bide carlayı sor yaw:)

brifing

Üye
    Konu Sahibi
vala ben bunlara son 2 gündür günde 3 tweet atıodm ard arda symbian belle ne zaman gelecek die die .. beklediğimden çabuk söylediler ama linkler açılmıyor :off:

okitox

okitox

Üye
belki açılmamaya programlanmıştır... 216

• Beğen
Tepkiler: ozggurr, nameste108 ve Quaresma53
nadir_89

nadir_89

Üye
linki açtım aynen şu yazıyor

Nokia has announced that the update will be made available for the and . Nokia have now launched their Windows Phone 7 smartphones, which effectively killed off the Symbian platform. However, havn't forgotten about all the people who bought a smartphone and is continuing to improve the operating system. Nokia Symbian Belle is already available of the Nokia 700 and 701 and is coming soon to the Nokia E7, E6 and 500 smartphones. Symbian Belle brings a number of improvements including a whole redesigned user-interface that is both faster, smoother and easier to use. You also get re-sizable home-screen widgets , more home-screens , better web-browsing and NFC support. Nokia is expecting to launch the Symbian Belle update for the Nokia N8 and E7 before the end of the year. Once 3G hears anymore we'll let you know ! The Nokia E7 is a high spec smartphone with a 4 inch touch-screen, 8 mega-pixel and 16GB of onboard memory that is available to buy from Three.

brifing

Üye
    Konu Sahibi
linki açtım aynen şu yazıyor

Nokia has announced that the update will be made available for the and .Nokia have now launched their Windows Phone 7 smartphones, which effectively killed off the Symbian platform. However, havn't forgotten about all the people who bought a smartphone and is continuing to improve the operating system.Nokia Symbian Belle is already available of the Nokia 700 and 701 and is coming soon to the Nokia E7, E6 and 500 smartphones.Symbian Belle brings a number of improvements including a whole redesigned user-interface that is both faster, smoother and easier to use. You also get re-sizable home-screen widgets , more home-screens , better web-browsing and NFC support.Nokia is expecting to launch the Symbian Belle update for the Nokia N8 and E7 before the end of the year. Once 3G hears anymore we'll let you know !The Nokia E7 is a high spec smartphone with a 4 inch touch-screen, 8 mega-pixel and 16GB of onboard memory that is available to buy from Three.

önemli olan kısmı çeviriorum yıl sonundan önce gelecek diyor...3g ile duyaracaklarmış..e7 için övgü var son kısımda:D

----------Eklendi @ 22:08:27 ---------- Yazıldı @ 22:06:15 ----------

bu arada linki nası açtın hocam?

----------Eklendi @ 22:10:54 ---------- Yazıldı @ 22:08:27 ----------

sitenn adınıda paylaşırsan sevinirim..

okitox

okitox

Üye
n8 ve e7 için yılsonundan önce. diğer s^3 ler için de kıyamete beş kala...

''belalarını belalarınııııı allah versin cezalarınııııı.....'' böyle bi şarkı vardı hepimiz yeni zil sesimiz yapalım...

''bellelerini bellelerini allah versin carlalarınıııı''

Uruloki

Uruloki

Üye
orda yanlış okumadıysam boyutları ayarlanabilir widgetler yazıyor şu an ki bellede olmayan bir özellik

• Beğen
Tepkiler: n000k
nadir_89

nadir_89

Üye
:sarıl: google a proksi yazın herhangi bir steye girin sitedeki link kısmına nokiaupdate in verdiği linki yapıştırın enter layın :D :oke:

YkPkY

YkPkY

Üye
yıl sonundan önce de, yıl bitti bea ?

----------Eklendi @ 22:50:21 ---------- Yazıldı @ 22:44:45 ----------

ÇEVRİLMİŞ HALİ

Nokia duyurdu güncelleme için sunulacaktır ve , Nokia artık Windows Phone 7 akıllı telefonlar, Symbian platformu etkin bir şekilde öldürüldüğünün başlattı . Ancak, havn't bir satın tüm insanlar hakkında unutulmuş akıllı telefon ve işletim sistemi geliştirmeye devam etmektedir. Nokia Symbian Belle, Nokia 700 ve 701 zaten mevcut ve Nokia E7, E6 ve 500 akıllı telefonlar yakında geliyor . Symbian Belle, daha hızlı, hem daha yumuşak ve kullanımı kolay bir tüm yeniden tasarlanan kullanıcı arayüzü de dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme getiriyor. Ayrıca yeniden büyükçe bir ev ekran üstü araçlar, daha fazla ev ekranlar, daha iyi bir web-tarama ve NFC destekli Nokia Symbian Belle Nokia N8 için güncelleme ve E7 yıl sonundan önce başlatmak için bekliyor. Bir kere 3G biz size haber vereceğiz artık duyar! Nokia E7, 4 inç dokunmatik ekran ile yüksek spec akıllı telefon, 8 mega-piksel ve 16GB dahili bellek Üç satın almak için kullanılabilir .

ahmetdemircim

Üye
Birde şu vatandaşlara flash işini sorsanız ?

realplayer2

realplayer2

Üye
nokia n8 updates sayfasında da carla 2012 felan yazıyo ne olduğunu tam anlamadım mobilden girdiğim içinde görsel koyamadım ama bi bakın isterseniz

SilentOne

SilentOne

Üye
europa nokia baktım ole bişi yok

YkPkY

YkPkY

Üye

Ben genellikle blurrycam görüntüleri nefret ediyorum, ama bile henüz yaklaşık iki Symbian güncellemeleri açıkladı istisna yapmak. Symbianlatino.com attı bir görüntü olarak bu durumda büyük istisnalar ", Symbian adlı yaklaşan güncellemelerden görüntülemek için gelecekteki yol haritası göstermek içinCarla ve Donna " Görüntü kaynağı sırasında ekranda olduğunu iddia ediyor Nokianın devolop GünMeksika'da

"Symbian Carla:

• 8.0 Tarayıcı
  • Dolby soundround
  • NFC
  • En İyi Widget'lar
Symbian Donna:

• Özel Çift çekirdekli Ekipman "

Carla, belki de çok daha yetenekli cihazlar üzerinde çalışıyor, 2012 sonlarında veya 2013 başında olduğunu Symbianlatino ? Aynı zamanda, Symbian Donna Çift çekirdekli cihazlar için özel olacağını, Symbian Carla, TÜM şimdiki S ^ 3 cihazlarda kullanılabilir olacağını belirtiyor. Aynı zamanda Donna büyük olasılıkla SON Symbian güncellemeleri ve bir dönemin sonu olduğunu belirtti.

Blurrycam görüntüleri bakarak sizin için iyi değil, Donna altında sağ son sütunda görüntülenen telefonları yeterince sert bakarsanız, yuvarlak kenarlı bir candybar (C7 benzer) olarak görünür, ancak satır başına 4 uygulamaları ile MeeGo gibi menü. Belki şeyler hayal ediyorum bilmiyorum ...
* Not: Bir süre önce, "Sürüm geçmişi" altında Symbian Wikipedia sayfasında Symbian Carla, "Belle" altında var aslında ama eğer kontrol gitti bu Nokianın sızıntı kontrolü?

Güncelleme:Ben daha net bir görüntü bulamadı ama, bu olay sadece dün bu yana bir çift daha ancak ben Belle sonra gelen gelecekteki güncellemeler olduğunu gösterdi Brezilya'da bir geliştiriciler konferansı bir görüntü yanılmak yaptım, er ya da geç bir pop-up , ancak yalnızca bir "Yapım Aşamasında Symbol" gösterdi - en azından bazı temel var olduğunu biliyoruz.

realplayer2

realplayer2

Üye
ne bilim hacı herkes bişi diyo benim de kafam karıştı belle gelmeden carla donna einstein halef... Bence de bu yazılımların birçoğu farklı cihazlarla gelebilir.

Uruloki

Uruloki

Üye
carla dan önce gördüyseniz orda urak yuvarlak var içinde sw uptade yazıyor şu an ki S^3lerin göreceği %95 ihtimalle son güncellemedi carla için ümit beslemeyin 1.4 ghzlik işlemci filan kullanabilirler onlarda ki bunu bizim cihazlar yemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt